Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła szefowa

katowice w jakiej dzielnicy brakuje gabinetu kosmetycznego

Polecane posty

Gość przyszła szefowa

Dziewczyny robię sondaż, ponieważ za parę chwil chciałabym otworzyć gabinet kosmetyczny Podpowiedzcie mi w jakich dzielnicach katowic brakuje gabinetów??

Gość gabinetów ani
SZEFOWYCH nie brakuje!

Gość Ciotka Matylda w papilotach
pewnie brakuje w biednych dzielnicach, takich gdzie nikogo nie stać na chodzenie do kosmetyczki.A tam gdzie ludzi stać to pewnie jest takich gabinetów na pęczki.

Gość najlepiej otworzyc
gabinet w centrum w kazdej dzielnicy jest multum tego 🖐️

Gość Hegemonialna
Katowice Giszowiec, Brynów:)

na Ligocie hm... na os. Sadyba coś jest(chyba nawet 2) ale chyba na os. Bema nic nie ma i w centrum Ligoty... tak na panewnickiej też nic nie ma... ale pewna nie jestem... :) A gdzie bylo by Ci najwygodniej cos otworzyć?? jest coraz lepiej:) www.sanderek-nails.blog.onet.pl

Gość jooletka
proponuje w piotrowicach :)

Gość przyszła szefowa
Ja właśnie jestem z ligoty i zauważyłam że u nas są już 4 gabinety kosmetyczne a na panewnickiej tez jest w salonie u Elżbiety zastanawiałam się właśnie nad brynowem, osiedlem paderewskiego i 1000lecia....ale okaże się w praktyce, gdzie otworzę na razie badanie rynku zleciłam firmie aby się dowiedziec co i jak ale nie mówoe że ligotę wykluczam, bardzo by mi i tu odpowiadało otworzenie....a jakich usług na ligocie wam brakuje?

Nie powiem, że stylizacji paznokci, bo stworzyłabym sobie konkurencje:P oczywiście żartuje-gdybyś coś takiego otworzyła to chętnie bym Cie odwiedziła, bo samemu sobie hmmm... jest ciężko:( A z doświadczenia wiem, ze te tutaj są.... hmmm... średnie. Fryzjerów jest duuuużo, za to dobrych kosmetyczek brak... :(