Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie zdołowna

powiększanie piersi w czechach.

Polecane posty

Gość maga0505
Ja polecam Czechy i dr. Martina Brzuchanskiego-Klinika w Tryncu. Lekarz cudony pogodny. Mozna obdarowac go pelnym zaufaniem, osobiscie milam u niego piersi robione 1,5 roku temu, kolejki do niego sa dlugie ale jak pamietam nie znalazlam nigdzie zlych opini, nawet jednej zl;ej!!! serio i tak tez bylo w moim przypadku, potwierdzam pelen profesjonalizm, zero naciagania zbednbego na kase. Odradzi kazdy glupi pomysl chocby mial na tym nie zarobic. efekty jego pracy sa zdumiewajace. Teraz kiedy mam pelne przekonanie do jego tworczosci plastycznej zapisalam sie juz na powieki. Ja prtzed decyzja znalazlam wiele opini na temat kazdego lekarza na beautyw polsce, wiec jesli ktoras z Was chce poczytac to odsylam na tamten poprtal. W kazdym razie moge z czystym sumieniem polecic i lekarza i efekty i Klinike i opieke( w cenie pobyt w klinice ile trzeba ja bylam 3 dni oraz wszystkie badania sa na miejscu) Cena rewelacyjnie niska nawet na czeskie warunki bo Klinika w ktortej dr robi zabiegi to wielka ogromna panstwowa klinika w ktorej wraz z zespolem Dr. Brzuchanski popoludniami robi prywatrmne zabiegio i w ten sppsob klinika ma mozliwosc dorobienia a pewnie i sam zespol lekarski :) pozdrawiam maga0505

maga0505 czy mozesz podac namiary do tego doktor?? moze ma stronke? tel znalazlam ale potrzebuje chociaz mail bo chce od razu fotki przeslac. w sumie to wstepnie moga mnie przyjac furmanek i polak ale tego brzuchanskiego chetnie sprawdze. dziekuje!!!

wczoraj dzwoniłam pod ten pierwszy numer, który podałaś. odebrał doktor furmanek, na forach czytałam, ze ze soba wspołpracują. ja chce w pazdzierniku robic i przez tel mi powiedzial ze nie ma problemu, wyslalam fotki i opisalam obawy i zyczenia jeszcze nie odpisal. ale postaram sie z brzuchanskim skontaktowac. mam obawy, bo jestem straszna perfekcjonistka i boje sie ze jak cos nie tak bedzie to sie potne.... ale chyba juz gorzej byc nie moze, odchudzam sie, ale chudne tylko w jednym miejscu.. dziekuje Ci maga0505 za wyczerpujace odpowiedzi!!!! jak cos sie jeszcze odezwe pozdrawiam serdecznie

Gość maga0505
do ladyDŻI Ja tez jestem osobą ktora jak moglaby to pod lupa sprawdzalaby efekty tak bardzo na szczegoly zwracam uwage. Dr. Brzuchanski zawsze w lipcu ma urlop wiec dzwon tak dlugo az go zastaniesz. Na tej stronie co Ci podalam sa tez 3 komorki , ktoras z nich jest napewno do DR. Martina. Proponuje bys naprawde poczytala o nim na innych formach -najwiecej babek wypowiada sie na beautywpolsce.com. Mysle ze potwierdzi sie to co ja o nim pisze. W zasadzei wazne jest tez to ze w jednym miejscu za jedna cene i z naprawde badzo dobrym efektem mozna byc kompleksowo i na bardzo wysokim poziomie "obsluzonym", Mysle ze nie bedziesz zalowala ale dla pewnosci poprostu poczytaj o nim jak najwiecej i postaraj sie poszukac jakiejs zlej opini :) o nim moze sie Tobei uda bo mnie ani innym babkom sie nie udalo a po decyzji kolejnych babek zwyczajnie zwieksza sie tylko ilosc potwierdzen o jego fachowosci. Wazne tez to dla takich prefekcjonistek jak Ty ze dr.Martin ma specjalizacje w Chirurgii Plastycznej I Stopnia i to ze nie beirze sie za wykonywanie wszystkiego jak leci ( nie robi juz np liposukcji) robi to czego jest pewien.Zycze wiec powodzenia :) Ja uparlam sie ze chce tylko do niego (Furmanek tez dobry ale juz nie tak jak Brzuchanski) i czekalam ogrom czasu i poniewaz mieszkam w Irlandii mialam naprawde daleko wiec kompleksowo dzialajaca klinika dla mnie byla super rozwiazaniem a dzis czekam juz na kolejny zabieg u dr. MArtina PS wysylam ciekawy link o nim poczytaj sobie http://polskalokalna.pl/wiadomosci/slaskie/news/polki-pokochaly-czeskie-biusty-i-plaskie-brzuchy,1467751,3286

Gość kurnik_owa
hej dziewczyny! dzieki za wasze informacje. tez planuje powiekszyc biust wiec bardzo mi pomoglyscie. ile dokladnie kosztuje caly zabieg??

Gość ayanami66
ja jestem 3 tyg po powiekszeniu piersi u dr. Furmanka i jestem baaaaaaardzo zadowolona nie tylko z efektu ale i z kliniki oraz kontaktu z doktorem!!!!!!!!! Cała operacja ,włącznie z pobytem w szpitalu i kosztem droższych wkładek Mentor wyniosła mnie ok 8500 zł. Teraz zmagam sie jeszcze ze swoją niemocą....ale z utesknieniem czekam az w pełni wróce do siebie :))) na sali miałam przyjemność leżeć z innymi Polkami ,także pozdrowienia dla Sylwii i Sabiny :)

Gość yzzi3
Hej dziewczyny, mam pytanie, też jestem zainteresowana operacją wCzechach, u Brzuchańskiego, ale nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy te wkładki trzeba wymienić czy one są już dożywoytnio włożone. Jeśli trzeba je wymieniać, to czy za to znów trzeba płacić? Bo obawiam się, że trzeba będzie je za 10-15 lat wymienić i nie będzie mnie na to stać..:(

Maga 0505 ja mam już zaklepany termin n aluty ale niesttey mąz nie bedzie mial urlopu i bede przenosic na pozniejszy;/...na beauty czytałam ale wiadomo szukam wszedzie info o nim ...czy któraś ROBIŁA U BRZUCHAŃSKIEGO NOS? widzialam dwie fotki tylko, troche mało...

yzz wkladki sa dożywotnie ale skóra po 15 latach sie rozciągnie - zreszta jak naturalne piersi...wymiana znowu bedzie kosztować...podobno do 3 lat mozna wymienic za darmoche jak sie ma eurosilicone jak ci sie nie podobaja - ale za operacje juz sie placi...

Gość yzzi3
Hej dziewczyny, dziękuję Tobie aguska12345 za info. Mam jeszcze jedno pytanie, pisałam ostatnio do doktor Foldyna w Czechach i dostałam odpowiedź, skopiujęę ją może tutaj i powiedzcie mi dziewczyny co on dokładnie napisał, bo niektóryh wyrazów nie potrafię rozczytać, czy wkładki które zaproponował są dobre i czy któraś słyszała z Was o tym lekarzu??? Potrzebowałabym więcej info. "Witam,koszt je 55.000 K(okolo 2tis.EUR), pstup je vtinou kolem bradavky, implantty Nagor, Perthese - oboj s doivotn zrukou - nech pani pole fotky, je mono pedbn urit jak implantt."

Gość Witam wszystkich serdecznie
witam i zapraszam www.beautystrefa.cba.pl/forum

hihihi:) ...jak dla mnie pisze ze kosztuja 55 000 koron (okolo 2000 euro) wkłąda je przez brodawke, implanty firmy Nagor i Perthese ( wiem ze te są z Francji)- oba dożywotnie, niech Pani foty wysle - chodzi chyba, ze ci dobierze jakie implanty:> ...NIE ZNAM CZESKIEGO - to tylko moje tłumaczenie hihihih:) chociaż myśle,że dobre...

Gość yzzi3
Znalazłam go w wyszukiwarce, później szukałam na mapce i to jest całkiem niedaleko(mnie) tuż przy granicy:) Tylk, że ja o nim wcześniej nie słyszałam, może Wy wiecie coś na jego temat, stąd moje pytania. Czytałam również o tych implantach, których używa, myslę, że może warto mu się przyjrzeć..:)

Gość anula7612
Hej, ja właśnie podjęłam decyzje o operacji piersi. Mam 34 lata, sześć lat temu urodziłam dziecko a przez ostatnie 6 miesięcy schudłam ponad 30kg. Moje piersi nie wygladaja tak jak powinny wyglądać, niestety siła grawitacji jest bezlitosna. Generalnie duzo ostatnio czytałam myślałam o operacji i nastawiałam się tylko nad podniesieniem i modelowaniem piersi ale wczoraj zaczełam myśleć rowniez o podniesieniu z powiększeniem. Czy którać z Was orientuje się jak to wszystko wyglada (operacja, ilość dni kontrolnych no i oczywiście cena całkowita). Myślę o dr Polaku lub dr Brzuchańskim. Będę wdzięczna za wszelkie informacje. Pozdrawiam, Ania

odrazam Polaka, podobno ma opinie rzeźnika...u Brzuchańskiego okolo 8500 (zalezy jak stoi korona) za wczesniejszy termin 1000 dodatkowo....co do operaji, nie wiem dokładnie , dopiero sie przymierzam ale napewno pare dni wyjęte w życia...od 3 miesiecy jak nie do pół roku zero dźwigania...podniesienie _ powiekszenie to pewnie więcej bedzie kosztować...zapewne na zasadzie lizaka cięcie lub kotwizy...poczytaj konkrety na forum beautywpolsce....tam wszystko pisze....ja mysle o Kasprzyku , Jarlińskim i Brzuchańskim...

Gość anula7612
hej dzieki za info rozumiem że 8500 chodzi o złotówki?

Gość yzzi3
Tak, o złotówki:)

Czy jest ktoś zorientowany co do kliniki w Kaliningradzie? http://klinika-brazylia.com.pl/klinika/ dokładnei taka sama klinika jest w warszawie ale w warszawie robi się tylko zabiegi kosmetyczne. Zastanawiam się nad tym czy warto. Jestem już po konsultacjach z dr Polakiem z Czech i z dr Janicką-Grabowską z Bytomia ale przeraz mnie cena. Potrzebuję podniesienia z modelacją piersi. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.

o kalingradzie gdzies czytalam dobra opinie ale poza jedna nie wiem nic...co do polaka to pisałam że ma opinie rzeźnika...a grabowska z bytomia tez nie ma dobrych opinii...ale każdy lekarz ma w swym dorobku zadowolonych i nie zadowolonych pacjentów...

Gość edyta_doubleD
ja jestem po operacji w Poliklinice w Frydek-Mistek (przekraczałam granice w Chałupkach) u dr Libor Polak. piersi sie jeszcze goją (minely dopiero 2 tygodnioe), ale jestem zadowolona. zmniejszyłam i podniosłam piersi. miałam super pielegniarke po operacji i kiedy tylko powiedziałam jej ze mnie boli wstrzykiwała mi srodki przecowbolowe w welfrom, ktory mialam na ramieniu z tylu. czułam sie bezpiecznie i co wazne moj narzeczony byl ze mna w pokoju do ostaniej chwili- do momentu kiedy pielegniarka powiedziala mi ze wszystko jest gotowe i zaprosiła :) mnie na sale operacyja. połozyłam sie na łóżeczku, anestezjolog wbił mi motylka powiedział ze za chwile usne i .... obudziłam się w łózku juz po wszystkim :D dr Libor był nawet na tyle miły, że zadzwonił do hotelu (nie pamietam którego- jakis kolo ruin zamku) i zarezewowal pokoj mojemu Misiowi. całkowita cena mojej operacji to 35tys koron. ciesze sie ze zdecydowałam sie na tansza opcje operacji w Poliklinice i z czystym sumieniem mogę polecić dr Polaka P.S. pewnie jeszcze kiedyś sama skorzystam ;)

Gość wieworrra
slyszalam ze jest coraz drozej w Czechach i ze sie w zasadze nie oplaca, tymbardziej ze w Polsce mamy takich ludzi jak np dr Szymanski w wawie

Gość edyta_doubleD
mi sie oplacalo, bo w czechach zaplacilam 35 tyskoron czyli jakies 5500zł, a w polsce lekarz podał mi cene 12 000 zł za pełne podniesienie biustu

Gość jka
Bylam w klinice w Trincu u Doktora Brzuchanskiego na powiekach.Chce powieddziec jak tam dojechac.Jedzie sie do Polskiego Cieszyna nastepnie do cieszyna Czeskiego.Dalej kierunek Zilina/chyba nie myle/ .Po drodze jest Triniec.Pytajac szukamy szpital na sosne-to jest bardzo wazne.Ja bylam na ul.Hlawni 34 to adres nie aktualny.Szpital na sosne w Trincu jest okolo 13 km od Cieszyna Czeskiego.Operacje mialam 30 05 2013.Doktor,pielegniarki i warunki w szpitalu rewelacyjne.Jeszcze mam szwy ale jestem bardzo zadowolona

Gość humel
Ile Cię to kosztowało?

Gość gość
Witam wszystkie fanki dr Brzuchańskiego, w sierpniu mam termin na plastyke piersi. Jestem zachwycona podejściem pana doktora do pacjentek- odbyłam dwie wizyty kwalifikujące do zabiegu. Pan Doktor operuje również w Bielsku Białej w Klinice św. Łukasza. Moje koleżanki były operowane na Czechach i są mega zadowolone-ja zdecydowałam sie na Bielsko. Czy któraś z Was robiła plastykę biustu w Bielsku-Białej? Pozdrawiam

Gość gość
W Polsce nie mozna? ;) Moze troche taniej, ale ja bym nie wybierala najtanszej opcji jako, ze musi byc powod takiej ceny.

Gość gość
Witam, Jestem po powiększeniu piersi u dr Brzuchanskiego w Czechach. Wczoraj wróciłam do domku. Biust cudnyyyyyy:))) opieka i profesjonalizm na 1000%. Polecam:)))