Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobietka_//

co robią wolni mężczyźni w wkieku 25-35 lat w czasie wolnym...

Polecane posty

Gość role model
wiesz ideałem nie jestem ale brzydalem też nie :) na wygląd w sumie nie narzekam a dlaczego pytasz

Gość o kurczee
pytam bo kto pyta nie bladzi :P hahah

Gość role model
no i co mi teraz napiszesz . ja na wygląd nie narzekam więc

Gość role model
Justynaaaa ...do warszawki mi nie podrodze :P

Gość mik35
czesc Wam , w takim razie ja się zrewanżuje sie podobnym pytaniem gdzie są urocze kobiety w wieku 25-35 lat? :)

Gość o kurczee
jezeli na wyglad nie narzekasz no to super:) a gdzie ci role model jest po drodze?

Gość o kurczee
mik 35 wszedzie sa:)

Gość role model
wlkp

Gość role model
no może ;)

Gość mik35
o kurcze , dzieki sa miłe słowa :) wszędzie .. zgadzam się że polki są piekne i jest ich tak wiele :0 np.we Wrocławiu , ale uwierz mi trafic na fajna dziewczyne -wolną ! :) no to nie lada sztuka ,wyczyn ,

Gość o kurczee
mik 35 musisz sie dobrze rozgladac;)

Gość role model
fajnych wolnych jest bardzo mało chociaż ja szukam dziewczyny w wieku 19-22 to i tak pewnie niczego nie znajde :O

Gość siedzą i marzą
o tym że kiedyś spotkają jakąś fajną dziewczynę, której nie tylko oni zawrócą w głowie. Uważają że nie warto być z kimś tylko dlatego aby nie być samemu. Chodzą na basen, do sauny, czasem na spacer do parku, rzadziej do klubów :) . Czasami chodzą do kina. Duże korzystają z internetu choć planują się pozbyć tego pożerającego czas medium. Często są niezadowoleni z tego że są wolni. Studiują drugi kierunek, który spełnia ich oczekiwania/marzenia. Szukają lepszej pracy. Spotykają się ze swoją kochanką która ma faceta i wie że zawsze będzie tylko kochanką :). Przynajmniej ja tak mam :)

Gość Bytix
"co robią wolni mężczyźni w wkieku 25-35 lat w czasie wolnym..." ja np. siedze w domu :)

Gość o kurczee
role model no na pewno nie znajdziesz ,,niczego,, jak bedziesz tak siedzial na necie :P( chociaz na necie tez mozna znalesc:) i nie pisze sie NICZEGO bo kobieta to nie przedmiot! role model

Gość mik35
o kurcze, musze kończyć po pisze o sprawach przeciwstawnych do tematu tego wątku :), ale masz racje trzeba się rozglądać - ja juz to robie pare lat i jak na razie potwierdza sie to ze fajne dziewczyny sa zajete :)

Gość role model
masz racje zle napisałem :P ale faktycznie siedząc w chacie nikogo sie nie pozna

facet lat 32, w takim razie ty zaliczasz sie do tej nielicznej grupy wyjatkow, ktora nie traci zycia na bezproduktywne gierki online.

Gość siedzą i marzą
Jest dużo ładnych wolnych kobiet, jest też dużo kobiet które są z kimś aby nie być same i bardzo często chcą zamienić tego kogoś na kogoś lepszego. Ale namieszałem :D

Gość o kurczee
role model no mozesz poznac kogos np : na czacie ale to trzeba miec DUZE SZCZESCIE zeby trafic na kogos wartosciowego..wiadomo jak jest na czatach...

Gość co do wroclawia
to sie zgadzam a nawet przyznaje racje 🖐️

Gość role model
siedzą i marzą ...może i masz rację więc w sobotę idę na spacer :) i zobaczymy cz coś będzie do mnie czy nie

Gość Bytix
niuł brend - A cos ty sie tak tych gierek uczepila? Sam lubie popykac od czasu do czasu. Co w tym zlego? Jednen woli ogladnac film, inny pograc :/

Gość role model
o kurczee ... ja chcę kogoś poznac w realu a nie na czacie

Gość role model
ja też lubię czaem sobie pograc godzinka dziennie mi starcza :P

Gość o kurczee
role model z toba to jak z dzieckiem :P wszystko trzeba tlumaczyc :P no ale ludzie znajomosci przenosza z czata do reala/nie wiesz o tym?

Gość role model
wiem mam tak kilku znajomych ale dziewczynę chce poznac w realu i tyle :P

Gość o kurczee
ok ok real netto czy biedronka co za roznica?hahaha:P

od czasu do czasu to mozna wiele lubic robic, ale ja tu pisze o ludziach, ktorzy ponad 50% doby poswiecaja na granie! znam takich osobiscie, jednego nawet bardzo dobrze. zamiana rzeczywistosci na fikcje i podniecanie sie tym jest chore i zalosne. dodatkowo dzisiaj trafilam na artykul o zkompleksionych otylych prawiczkach w wieku 30 lat i ich 'osiagnieciach' na serwerach online. nie moga byc kims w rzeczywistosci, to mysla, ze jak sobie nabija 'skila' w jakiejs durnej grze, to beda kims?! ze beda niby cos znaczyc?! hahaha! gowno nie kims! uciekajac od rzeczywistosci staja sie zalosni, bo w realnym siwecie sa niczym.

Gość oferma
ja też się wtrącę, a co. właśnie wróciłem z pracy, zaraz na krótki spacerek, potem może jakiś film i spać.