Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnie wsciekla

calowanie

Polecane posty

Gość zazdrosnie wsciekla

Pomozcie! Moja nowa kolezanka,jak wita sie z moim facetem zawsze go caluje.Wkurza mnie to bardzo bo zadna z moich przyjaciolek tego nie robi.A tu sie trafila jedna czarna owca.Przeciez nie zwruce jej uwagi bo wyjde na zazdrosnice.Co mam zrobic?

rozumiem że całuje go w policzek ?? chociaż nie wiem czy to można nawet nazwać całowaniem... po prostu przyjacielskie \"cmok\" w policzek - nie wiem o co jesteś zazdrosna..

Gość zazdrosnie wsciekla
caluje go trzy razy,to wyglada mniej wiecej tak jakbys skladala zyczenia moze faktycznie przesadzam,ale wczesnie nie robila tego zadna z moich kolezanek,a jak to robila to wiadomo po co

Gość zazdrosnie wsciekla
wydaja przy tym takie smieszne dzwieki siorbania a on trzyma reke na jej życi. Nie wiem co o tym myslec...

to moze zacznij od powiedzenia jemu ze Ci się to nie podoba i żeby spróbował tego unikać. A jak nei pomoże to przy najbliszżej takiej okazji po prostu zwróć jej uwagę, ale w formie żartu (coś w stylu "to mój facet i co to za całowanie?? ;) . Tylko bez żadnych "fochów" bo po co się kłocić , dobry humor jest dobry na wszystko :)

Gość zazdrosnie wsciekla
no wlasnie nie chce sie klucic, zapytalam mojego faceta czy tez go caluje pod moja nieobecnosc powiedzial ze tak,no to chyba powinnien sie domyslec ze mi sie to nie podoba,a jemu to najwyrazniej nie przeszkadza W formir zartu zwrucilam uwage jej,bylo to na moich urodzinach,ale nic nie poskutkowalo

no to jesli facet tak reaguje to musisz mu to niestety wytłumaczyc baaaaardzo konkretnie , prosto z mostu i stanowczo - niestety faceci nigdy nie zrozumieją Twoich aluzji czy sugestii.. powiedz mu jasno że sobie tego nie zyczysz i koniec. I nie chciałabym bronić tej dziewczyny ale może ona tego nie robi żeby zwrócić jakoś na siebie jego uwagę - sama mam znajome które "obcałowują" wszystkich facetów dookoła (nieważne czy zajętych czy nie) i tak już mają... chyba że ona tak robi tylko z Twoim - to wtedy musisz tym bardziej mu powiedzieć że ma się to skończyć

Gość zazdrosnie wsciekla
pozatym moj facet wydaje mi sie ze prubuje zachowac dystans,bo podaja jej reka na przywitanie,a ona zaraz z pyskiem sie pcha

dopoki nie drazni mu jezykiem migdalkow, wszystko jest w porzadku. A ty zasze mozesz spuscic wzrok.

no to nie pozostaje Ci nic innego jak upomnieć ją jeszcze parę razy delikatnie , a chłopakowi powiedzieć żeby też spróbował tego unikać.. jesli nie chcesz jej tego powiedziec wprost to nie ma wyjścia. A poza tym to tak bardzo się nie przejmuj - to jeszcze nie najgorsza tragedia i jeśli ufasz faccetowi to będzie w porządku :)

naszczescie nie ma takiego problemu, ale domyslam sie co czujesz tez by mnie to wkurzalo....

Gość zazdrosnie wsciekla
chyba przy najblizszej okazji pocaluje jej faceta

Gość roz
a moze lepiej nie,moze macie inny pomysl

Gość Dugas
Ja to się mogę całować cały dzień z przerwą na kupę

Gość boze koniec swiata
nie przesadzaj :/ wsrod mojego towarzystwa to jest zupelnie normalne,takie cmok na przywitanie...zazwyczaj jest jeden buziak,czasami trzy...w hiszpanii natomiast obowiazuja dwa przy kazdym przywitaniu bo tak po prostu jest.moze w jej towarzystwie te buziaki sa zupelnie normalne i ona nawet nie zdaje sobie sprawy ze tobie to przeszkadza?

Gość zazdrosnie wsciekla
moze sobie nie zdaje sprwe,a moze robi to specjalnie.dla mnie to nie jest normalene,przynajmniej nie w moim towarzystwie