Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta1972

Wecie cos o MIERZENIU I WAŻENIU dzieci w szkolach??? Piszcie

Polecane posty

Gość Marta1972

Hej mam pytanko wiecie cos o ważeniach i mierzeniach dzieci w szkole. Bo mój mąż coś słyszał, a nasza córka chodzi do gimnazjum i chcialam sie was zapytac. Jesli cos wiecie to napiszcie . Czekam i z gory dziekuje Marta

Gość boze koniec swiata
ale o co ci konkretnie chodzi? raz na rok,dwa sa meirzenia i wazenia,w liceum takze,pielegniarka zapisuje to w karcie i tyle...nie rozumiem o co pytasz?

Gość Marta1972
no wlasnie moja corka miala w zeszlym roku, a maz mowi ze w tym roku tez beda wazeni i mierzeni i dlatego sie pytam czy nic o tym nie slyszalyscie

ale przejmujesz sie tym? przecież to normalne. ja już do szkoły nie chodzę jakis czas, ale i ja miałam mirzenie i warzenie co roku od podstawówki do końca lo

Gość podobno chłopcom penicy
mierzą :p

Moje dziecko miało w zeszłym tygodniu takie badania.I okulista też ich badał i ciśnienie im mierzyli.Nie wiem po co.To trzecia klasa podstawówki.:-)

Gość ja nie myje codziennie
jezu co rok badają o co ci chodzi? chyba ze to ty jestes ta gimnazjalistką i za dużo ważysz i sie boisz

P to zeby sprawdzic czy dzieci sie wlasciwie rozwijaja. Pamietam ze bylo t zenujace jak sprawdzali nam kregoslupy i kazali nam koszulki sciagac a my wtedy dziewczynki z rosnacym biustem bylysmy bardzo zazenowane. Dlatego radze rodzicom by mowili swoim dzieciom ze nie musza robic czegos co uwazaja za ingerowanie w ich intymnosc. Panie moga rownie dobrze sprawdzic kregospup nie sciagajac dziecom stanika.

Gość a jesli o mnie chodzi
to nie ma byc zasdnych mierzen