Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOOOOOOOOOZZCIEEE

CZY KTOS Z WAS NOSIŁ JAKO NASTOLATEK/KA OKULARY A TERAZ NIE NOSI? JAKIE WADY?

Polecane posty

Gość POMOOOOOOOOOZZCIEEE

CZY KTOS Z WAS NOSIŁ OKULARY JAK MIAŁ 11,12,13 LAT? JAKIE MIEISCIE WADY, I CZY WAM SIĘ POWIEKSZALA? CO ROBILISCIE ZEBY SIE NIE POWIEKSZAŁA?

o matko !! ile jeszcze takich topików założysz ? :O:O wada wzroku, szczególnie jak masz minus 4,5 sama się NIE WYLECZY chocby chuj na chuju stawał i chujem się podpierał !!!! nie łapiesz ? ratuje Cię tylko laser (jeżeli się kwalifikujesz) ewentualnie kontakty chociaż ja moich pięknych czerwonych wypasionych okularów na kontakty w życiu nie zamienię bo okulary (dobrze dobrane) dodają wdzięku, elegancji i inteligencji (:P) i przestań zakładać takie same topiki bo od ciągłego siedzenia przed komputerem wzrok to Ci się najwyżej pogorszyć może !!!!

Gość POMOOOOOOOOOZZCIEEE
SŁUCHAM?

p.s ja zaczęłam nosić okulary jak miałam lat 15 zaczynałam od minus 0,5 teraz mam 24 lata i minus 1,25 więc poprawić to sie raczej nikomu nie poprawia - najczęściej wada się pogłębia a potem utrzymuje się na pewnym poziomie

co słucham ? :P nie gadaj, ze Ty nie jesteś tą samą osobą która dzisiaj już chyba z pińcet takich topików założyła, że ma wadę wzroku i chce się jej pozbyć :P :P

Ja od 5 lat nosiłam okulary do wczoraj :P wada zaczęła się od -0.5, obecnie mam -3 i wczoraj zakupiłam kontakty :P