Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No nie wiem nie wiem

Kiedy facet odpuści?

Polecane posty

na czacie poznałam faceta. No więc skoro na czacie, można sie domyslac co to za typek. On oczywiście sie zaklina że szuka prawdziwej miłości, seksu nie absolutnie itp pierdółki. Jest bardzo miły, dzwoni non stop, jak na razie chce sie spotykac codziennie. Na trzeciej randce już wyznał mi miłość ;) I teraz pytanie do Was: jak długo on tak może? Ile mu dajecie? Jak długo faceci moga czekac na wyrwanie laski do łóżka? Oczywiście od razu zaznaczam że nie jestem super seksi blond pięknością za ktorą lata 5 tys facetów. Ot taka zwykła dziewczynka, przeciętnej urody.

Juztynaaa a co masz na mysli mówiąc o traktowaniu? facecik jest dośc sprytny, udaje bardzo zakochanego, bardzo zaborczego, zazdrosnego i w ogóle. Tylko pare razy chlapnął cos niepotrzebnie ;)

nie krępuj sie ;-) też jem ;-)

haha, no dobra podszywy, rozbawiliście mnie ;)

hmmm to troszke sie pobawimy ;)

ja pobawie sie jego stolcem, a on wytarga mnie za cycki ;-)

no jak moge nie wrzucać skoro każdy lubi anal i scat?

Ja też nie rozumiem dlaczego do jednego worka:o Ja mojego przyszłego męża poznałąm przez internet ... Nie byłam śliczna tak jak Ty to piszesz nawet nadwagę miałam... a on dalej się upierał że chce się ze mną umówić... Po miesiącu pisania zaczęliśmy się spotykać i tak już zostało:)

nie mam nic przeciwko facetom z netu pod warunkiem ze sa normalni. A ten tak: poznalismy się w sobote, w niedziele juz sie spotkalismy. Przed spotkaniem juz mnie dopisał do przyjaciół (w telefonie zeby taniej dzwonic), a wczoraj juz mi powiedział ze mnie kocha :) A po drugie co chwile cos chlapie, czym sam pokazuje ze taki swietoszek z niego nie jest :) No wiec patrzac na to wszystko: nie jest to dla mnie normalne. Jesli nawet powiedzmy ze nie szuka szybkiego seksu, to jest niezle zaburzony. Ale ponieważ na pierwszej randce juz sie chciał namietnie całowac, wiec stawiam na pierwszy typ ;)

więc mnie troche ciekawi, jak długo facet tak moze. Kiedy mu sie znudzi i jaki powód znajdzie :) Już zaczyna coś bąkać w stylu: "Tobie chyba coś nie pasuje" więc pewnie wykorzysta to potem do "skończenia".

Panowie wypowiedźcie się też. Kiedy odpuszczacie? ;)

ja w przypaku braku zainteresowania ze strony kobiety, odpuszczam sobie od razu, bo jak nie, to nie...

Gość NIEZALEZNA36
Jesli wyznal Ci juz milosc to mozesz byc pewna, ze to nie jest milosc i facet chce Cie do lozka zaciagnac. Moze tak probowac nawet do szesciu miesiecy albo szesciu lat ale na boku bedzie zaliczal inne. Gwarantowane, ze nie jestes jedyna na jego liscie. NIKT normalny nie wyznaje milosci po trzech spotkaniach!

\"na czacie poznałam faceta. No więc skoro na czacie, można sie domyslac co to za typek.\" a jakim ty jestes typkiem, czatująca autorko? ;)

Gość NIEZALEZNA36
Brawo Haris! Nie zgadzam sie z tym, ze kazdy facet z internetu to czarny charakter.

o przepraszam bardzo :) Na początku wyraźnie napisałam: Nie mam nic do facetów z netu!!! Pod warunkiem że sa normalni :) Sama uważam się za normalną tylko cholernie niesmiałą i niezbyt urodziwą kobietę. Więc poznawanie facetów na ulicy, w pracy, na dyskotece, w knajpie, na koncercie, w sklepie kompletnie odpada. Niestety, zostaje mi net. Poznałam tam kilku wartościowych facetów (hmm, kilku to za dużo powiedziane ;) ). Ten też na początku wydawał się całkiem normalny. No ale jak mi wypalił z tym wyznaniem miłości po dwóch dniach, to troszkę zdębiałam. Więc ciekawi mnie jak długo faceci "starają się" by zaciągnąć laskę do łóżka. Ile to moze trwać. Ktoś tu pisał o pół roku. Na razie spotykamy się codziennie, dzowni do mnie 5 tys razy na dzień, wysyła 5 mln sms. więc przez pół roku to by mu sie chyba nie opłacało. Ja stawiam 2 tygodnie :D

no co wy - na czatach siedzą tylko zboczency i świry... jeszcze gorsi siedzą na forach, ale najgorsi siedzą na babskich forach!!! To juz takie freak'i, że aż strach pisać... dlatego drogie panie - kiedy przesiadujecie godzinami na czatach i forach - uwazajcie kogo tam spotykacie :P:P Ps nikt normalny nie wyznaje milosci po takim czasie... choć pewnie 3/4 lasek z tego forum byłaby skłona temu zaprzeczyć

"Na początku wyraźnie napisałam: Nie mam nic do facetów z netu!!! Pod warunkiem że sa normalni " ale normalny facet z netu to oksymoron :P

"a po co W OGÓLE sie z nim spotykasz skoro i tak wolisz zeby sie zniechęcił?" ja znam taką, co sie z facetem przespała, zeby dał sobie spokoj... dziwie sie Haris, że tego nie rozumiesz - jestes przeciez kobietą

no nie rozumiem...wielu rzeczy nie rozumiem... pewnie za mało kobieca jestem, idę poobserwowac sobie włosy na klacie :P

Gość NIEZALEZNA36
Facet jest totalny freak, i niewazne w jaki sposob go spotkalas, w dodatku desperat, poszukaj innego!

Haris bo jestem złosliwa baba. Nie lubie strasznie facetow którzy pod otoczką romantyzmu, pieknych czułych słówek próbują zaciągnąć kobiety do łóżka.

Gość NIEZALEZNA36
Alez to najlepsza metoda!

Niezależna, nie chodiz tu o kwestie szukania nowego faceta. Wiem ze z niego nic nie bedzie. Ale skoro sam się prosi o to żeby troszke go pomęczyć, to czemu nie?

nie wiem czy taka najlepsza no ale mało znam sie na tym.

Ciekawe kiedy sie z nim przespi, zasilajac ogromną rzesze panienek, ktore gadaja o facecie jakim to jest chamem, prostakiem i wykrętem, a potem konczą z nim w łóżku :D