Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liila 24

Jaka suknia dla ciezarnej panny młodej??

Polecane posty

Gość paula g
ja mialam gorsecik i suknie model hiszpanka kremowa ale bardzo jasny krem prawie biala krotki welonik panie tak sprytnie ja uszyly ze nie bylo prawie widac brzuszka dobraly mi super dodatki naprawde sie mna fachowo zajely

Gość paula g
znajdz poprostu fachowy salon i wybierz model reszta nalezy do krawcowych ja bylam u przymiarki jak z brzuszkiem wygladalam ladniej niz wychudzona dziewczyna planujaca slub od 2 lat poprostu wybrala sobie fatalny fason i nie chciala posluchac rad pan w salonie

Gość me voy
z brzuchem przed oltarzem? Totalna hipokryzja:O

hym ja też nie chciałabym krytykowac autorki, ale to przechodzi wszelkie pojęcie....niby można sobie tłumaczyć że 'to już inne czasy ' iw szytsko dozwolone...a a jednak to nieprawda...wszyscy beda robić dobra minę do złej gry a w duchu będą narzekac na robienie istnych kpin ze swojego slubu, zeby iśc do ołtarza z brzuchem i to jesczze 8 mieś..porażka :o no ale jesli juz się dziewczyna zdecydowala, to ZDECYDOWANIE odradzam jej białą suknię...przynajmniej ecru czy jakaśpo prostu inna będzie bardziej...hm, szczera...no nie wiem :o porazka...

Gość liili 24
To według niektórych nie powinnam brać slubu tylko dlatego ze jestem w ciąży to co mam zrobić ?? hm?? moze wogóle zamknąć sie w domu i nie wychodzić zeby mnie ludzie nie widzieli?? I bez względu na to co o mnie tu piszecie i tak biore ślub i nic wam do tego. P.S dziekuje wszystkim pozostałym za odpowiedzenie na moje pytanie i za dobre rady napewno z nich skorzystam . a co do tego co twierdzą niektóre forumowiczki ze lepiej ślub wziąść po urodzeniu to zgadzam sie zupełnie z wypowiedzia PAULI G ponieważ sadze ze po urodzeniu nie bede miała ani czasu a tym bardziej pieniedzy na ślub.

lili i tak trzymaj slub jest dla was :) a tu zawsze znajda sie dewotki

autorko topicu a jaki nosiłaś rozmiar przed zajściem w ciążę?

ojezu tu nie chodzi o dewotyzm....nie rozumiecie tego? Niech każdy patrzy na swoje sumienie....ale ogólnie ja bym nie rpzesadzała z takimi ekstremami.....jak brzuch w 8 meisiacy ciązy i wielce biala suknia do kosciola.... :o

Gość mimek_01
jak czytam te wasze umoralniające posty to niedobrze mi się robi, dziewczyna pyta o suknię a wy odradzacie jej ślub no bo przeciez z brzuchem, jak byscie wy wszystkie czekały z pierwszym razem do nocy poślubnej buhahahaha:-)))))))) świetoszki w bieli:-)))))) Jakie macie prawo do oceniania innych???????? O ile dobrze czytam, to ona nawet nigdzie nie wspomina, ze chciałaby ubrac białą suknie, a tu juz \"dobre rady\" starych dewot - tylko nie biel. Jasne, najlepiej w czerni, w worku pokutnym, po kolanach i jak nikogo nie będzie w kosciele, zeby nikt nie widział bo sie ludzi zgorszą, no i bez wesela - bo grzesznica! taka ta wasza chrześcijańska miłość bliźniego - byle kogos zgnoić, zeby samemu podnieść swoje poczucie wartości:-)))) Załosne:-) liila 24==> życze Ci znalezienia wspaniałej sukni i udanego ślubu/wesela a potem cudownego dzidziusia i życia z mężem! Pozdrawiam!

Gość paula g
ja jestem ciekawa jak wszystkie swiete dewotki ktore braly slub po urodzeniu dziecka ochrzcily je bo przeciez to nie wypada bez slubu . dla mnie gorzej brzmi zdjeci slubne we trzech i maly brzdac latajcy po sali a do chrztu jak szedl juz za raczke to jest wstyd... ciekawe jak wygladaly oczepiny zalosna szopka kto zlAPAL welon synek/corka u mnie srednio na 10 par 8 kobiet jest w ciazy bo ludzie teraz robia kariere a nie biora slub ja niczego ni zaluje i pewnie po urodzeniu nie wzielabym slubu koscielnego ja nie mialabym jak. wiec autorko olej wszystkich a posyow ktore tu nie pasuja wogole nie czytaj idz przed oltarz i baw sie na maxa na weselu bedzie cudownie i bedziesz wtedy najpiekniejsza nikt nic ci nie zarzuci chyba tylko to zebys tak nie szalala

Gość liila 24
Dzieki PAULA G rozmiar przed ciażą nosiłam 38 a tak wogóle to nigdzie nie pisałam ze chce białą suknie, chce kremową poniewaz taka mi sie bardziej podoba a nie dlatego ze taką wypada założyć.

Gość Viss
moja sąsiadka brała ślub w 8 miesiącu ciązy- potem wszysyc się podśmiewali, bo jeszcze welon sobie machneła...i szczere mówiąc wygląda to nie za ładnie wizualnie. Osobiście wolę rozwiązanie typu ślub i chrzciny. Tak zrobiła moja koleżanka. Kupiła sobie beżowy gorsecik i ciemno brązową sukienkę(w tym stroju może iść też np na wesele). Wygądała pięknie impreza odbyła się za jendym kosztem. A i robili tylko skromny obiadek w domu bez szaleństw.

Gość paula g
to tez jest jakies rozwiazanie ... ale wiekszosc marzy o weselu ja bym sobie nie przebaczyla gdyby mnie cos takiego omineło moja kuzynka tak zrobila wziela tylko slub cywilny i teraz bardzo zaluje sa juz 5 lat po slubie maja dziecko i nie maja czasu ochoty brac slub ale ona cierpi bo nidgy nie przezyla czegos takiego o jak chodzimy na rodzinne wesela to jest jej smutno na moim weselu udawala ze sie dobrze bawi a ja nieswiadomie wybralam ich piosenke na pierwszy utwor bylo im zal