Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie fakttt

CZEMU NATASZA MAJACA 30 LAT JEST UWAŻANA ZA BARDZO MŁODA ???

Polecane posty

Gość w sumie fakttt

wszedzie i w kazdej gazecie ..pisze ze jest bardzo młodziutka i wszystko przed nią ..w Vivie pisze to samo ..dziennikarka mowi jej ze jest bardzo mloda jeszcze..nie kapuje.. powinna miec juz dawno dzieci i męża..ma już albo aż 30 lat ..nie jest młoda bardzo jak sie pisze i mówi..potraficie to wytlumaczyć?

Gość no bez jaj
Też mnie to zaSTANAWIA od jakiegoś czasu. Na gali NAJPIEKNIEJSI też mówiono,że wygrała młodosć..buhahaha

ona nawet ladna nie jest tona tapety i wszystko powinna wygrac NATURALNOSC!!!!

Gość to stare pruchno już
stara krowa.

Gość właściwie to już nawet 31 -let
nia, bo urodziła się w 1977 roku tylko, że 17 sierpnia więc za niecałe pół roku skończy 31 lat też nie rozumiem dlaczego mówią o niej, że jest młodziutka:O

Gość x.elle
powinna miec juz dawno dzieci i męża..ma już albo aż 30 lat Nie przesadzasz troche?:O To nie te czasy kiedy 30latka bez meza byla stara panna. Poza tym tylko w zacofanej Polsce kobiety rodza dziecko przed 30stka.. Co do jej wygladu, to musialabym ja zobaczyc na zywo bez makijazu i profesjonalnego oswietlenia.

jest stara juz ..

Gość znam ja osobiscie
na co dzien w bojowkach i bez makijazu, na prawde ladna dziewczyna talent wokalny bez komentarza...

Gość Co zazdrościcie
paszteciki? :p

Gość x.elle
Nie, nie zazdroscimy paszteciku. Co do Nataszy, to na pewno nie mozna powiedziec, ze jest brzydka, ale ma cos takiego w twarzy co odpycha i sprawia, ze ludzie jej nie lubia...

Gość gość
kurwa wasza mac---> znaczy sie wyglądasz na 17? No bo Natasza wygląda na góra 27...hmmmm....

Gość gość
kurwa wasza mac---> z drugą częscią wypowiedzi sie zgadzam w 100%;)🖐️A aporpos Urańskiej to nie wiedzialam, że ma aż 31 lat, nie wygląda.

Gość 44435gf
od kiedy kobieta po 20stce to nastolatka? jak sama nazwa wskazuje -nascie 12nascie 15nascie 18nascie tak... ale dwaDZIEŚCIA? cytuje: 'teraz nastolatki i po 20 sa brzydkie,maja brzydkie cery ,brzydkie wlosy i ogonlnie staro wygladaja,tylko w dowodzie maja swoj wiek"

Gość Ona stara
? No sorry ale teraz jak sie patrzy na te wytapetowane o zniszczonej cerze licealistki to wyglądaja starzej od niej czy w ogóle 30-latek!

Gość katarzyna z młyna
No kurwa przeciez to jest młoda kobieta. Popatrzcie, jak sie rusza, jakie ma ciało, jaką ma energię. Stara to jest osoba 70-letnia Boze jak ja sie ciesze, że już nie mieszkam w tej zaściankowej Polsce, gdzie jak sie na studiach nie znajdzie meża, to cała wies uważa, że studia poszły na nic

Gość gość
katarzyna z młyna---> o nie zmienia faktu, że ja mając 27 lat jako jedyna nie mam męża w śród moich koleżanek i znajomych z pracy. SZOK!Jednak chyba sie w PL wiele nie zmieniło pod tym względem i stąd takie topy, że 30-tka to stara rura i powinna juz strugać trumne.

Gość joella82
a ja tam lubie Nataszę. Uwazam że jest utalentowana i mila, zresztą moj mąż z nią pracuje i mowi że to sympatyczna dziewczyna i w realu ładniejsza niz w TV. Poza tym urodziłyśmy sie tego samego dnia:)

skoro twój mąż z nia pracuje i mowi ze ladna to nie boisz sie ze na nią leci??ja bym sie bala..na pewno jej pragnie.

Gość kokolala
no właśnie ja mam 35 iczuję się na 20 uprawiam sport ,mam dzieciaczki --normalneżycie---Natka nie wiele odbiega wyglądem ode mnie---ale zaraz popiół bez przesady...Co do Natki myślę że za bardzo ufa facetowi z którym jest---nie potrafi w niej rozbudzić kobiety---dlatego w programie ma coś wyuczonego i agresywnego --troszkę brakuje jej pewności siebie------

Gość katarzyna z młyna
Zauwazyłam, że wielku Polaków nie lubi osób pewnych siebie. Nie lubi się Dody, nie lubi się Agnieszki Chylińskiej, nie lubi się Steczkowskiej, nie lubi sie Urbańskiej. Za to lubi się grzeczne dziewczynki, które się nie wychylają ani w prawo, ani w lewo - typu Kasia Pietras

Gość lubisz ją dlatego że
urodziłyście sie tego samego dnia? :O :D:D stare rury!! :P:P