Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goniagonia

hemoroidyyyy =

Polecane posty

Gość goniagonia

witam chcialam zapytac czy czopki na hemoroidy powinny zadzialac po pierwszym opakowaniu?? kupowac drugie czy lepiej od razu isc do lekarza?? prosze o odpowiedz!!!!

Gość goniagonia
blagam!! niech ktos odpisze

Idz moze lepiej do lekarza. Ja miałam hemoroidy jakis czas temu. Kupiłam masc w aptece i mi sie whłoneło. Nie pamietam juz nazwy. Idz moze do lekarza i zobaczysz co Ci powie. Jesli bedzie cos nie tak to idz na konsultacje do innego lekarza. To sa wazne sprawy i nie mozna zaniedbywac. Masz zaparcia czy problemy z trawieniem? Musisz zmienic sposób odzywiania, warto jesc produkty bogate w błonnik. Colon C podobno jest dobry na te sprawy, przeczysci ci jelita. Jest bez recepty w aptece. Ale do lekarza musisz isc. Temat wstydliwy, ale zeby nie zrobiło sie z tego cos grozniejszego. Nie ma na co zwlekac. Powodzenia !!!

Gość goniagonia
dziekuje za odpowiedz przez jakis czas stosowalam herbatki przeczyszcajace i lekarz powiedzial ze to od tego, ale to lekarz rodzinny ktory przepisal mi czopki, nic nie zbadal, dlatego pojde teraz do specjalisty jeszcze raz dzieki pozdrawiam

Gość niebieskoooookaa22
mi wchłonął się po pierwszym opakowaniu Procto-glivenolu (podobnież też dobre są (Posterisan, a na receptę Posterisan H), masc tez miałam ale była do d**py :P ;) nie pomogła jeżeli ci się nei wchłonęło, to rzeczywiście idź do proktologa