Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juan_carlos_valeron

Czy kobieta traktująca seks jak sport może się zmienić

Polecane posty

Gość juan_carlos_valeron

Mam pytanie do dziewczyn. Czy waszym zdaniem kobieta traktująca seks jak sport, taka która miała kilkunastu czy kilkudziesięciu facetów może się zmienić? Żeby było jasne nie szukam dziewczyny dla której będe tym pierwszym. rozumiem, że dorosły człowiek mógł być w róznych związkach i miec kilku partnerów przede mną. Nie przeraża mnie to bynajmniej. Mnie jednak chodzi o kobiety, które traktują seks jak sport a facetów zmianiaja jak rękawiczki. Nic do tych kobiet nie mam ale czy taka kobieta może się zmienić czy moze być wierną, kochająca żoną. Mam co do tego duże wątpliwości no bo skoro miała kilkunastu czy kilkudzisieciu facetów to widac lubi ten sport a skoro go lubi to monogamiczny związek z jednym facetem po pewnym czasie musi byc dla niej męczarnią? Nie wiem może nie mam racji dlatego zapytam was o opinię czy taka kobieta może się zmienić i czy warto dac jej szansę.

Gość jędrek pajda
Jeślli lubisz być rogaczem to prosze bardzo :p Takie kobiety nigdy się nie zmieniają.

Gość juan_carlos_valeron
mam problem z pęcherzem

Gość znowuwzyciuminiewyszlo
Jasne że może na gorsze :o

Gość a po co ma sie zmnieniac
?

Gość ciamciaramciacia
Pewnie że może. Podobno prostytutki to najlepsze żony i matki.

Gość wlasnie ze jest to problem
moim zdaniem taka kobieta moze stworzyc trwaly i szczesliwy zwiazek, ale z podobnym do siebie facetem, czyli macho-babiarzem. beda do siebie pasowac

Gość piwopij
Dobrze kombinujesz kolego. Taka kobieta się nie zmieni bo zwyczajnie lubi ten sport jak koń owies. Po prostu potrzebuje bardzo duzo seksu i lubi zmieniac facetów bo z jednym po pewnym czasie jest nudno. Tak więc odradzam takie związki.

Gość cool kid
Ciało raz puszczone w ruch juz się tak łatwo nie zatrzyma :classic_cool: