Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna piercing

Czy sa tutaj dziewczyny ktore same sobie przekluly i zalozyly kolczyk?

Polecane posty

Gość dziewczyna piercing

Gość ja wam proponuje
pewnie, kiedys przebijałam uszy sama, potem odwazylam sie na pępek, oczyiwscie z kostkami lodu, przebijałam agrafką , włozyłam zwyklego kolczyka bo bylam jeszcze młoda i nie inteesowały mnie zadne komplikacje. po niecalym miesiącu probowalam zajrzec jak tam kolczyk sie trzyma, ale wyrwał" sie razem ze skórą. pozniej gojenie blizny, ktora jest do tej pory. potem jak poszlam do kosmetyczki zeby mi przebila profesjonalnie, to przebiła krzywo ze względu właśnie na tą bliznę. oto moja historia. :D

Gość ja przebiłam
sobie sama brodę agrafką i włożyłam zwykłego kolczyka który ranił mi dziąsła. Młoda i głupia byłam, dobrze że rodzice kazali mi go kategorycznie wyjąć. A jutro idę sobie zrobić w brodzie po lewej stronie, z tym że u profesjonalistki :)

W nosie a bo co? ;) W uchu (w chrząstce) raz przebijała mi koleżanka jeszcze w podstawówce ale zdjęłam po kilku dniach. W pępku też przebijała mi koleżanka na szczęście ponosiłam go tylko przez 2 miesiące letnie i zdjęłam ... blizny na szczęście ne ma.

Gość nigdy w życiu 23
mam kolczyk w pepku, ale kosmetyczka mi zakładała, ja sama nigdy bym sobie niczego nie przebiła, w żadnym domu nie ma do tego warunków, chyba, że twoja mama jest pielęgniarką czy kosmetyczką :P Wolę wydać trochę kasy, a potem mieć spokój i zero problemów

W uchu zrobiłam sobie dziurkę, ale to było jakieś 15 lat temu, dzisiaj jestem bardziej rozsądna :D

Gość o maj gaszz
mi siostra robiła dziurki w uszach :) razem ze 6 ich wyszło. Wygotowywała kolczyk, końcówke zaostrzała pilniczkiem. Wszystko ok. zadnych komplikacji.