Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najprymitywniejsza

mobilo-coś tam, wiedzieliście tą reklamę?

Polecane posty

Gość najprymitywniejsza

Jeśli ktoś nie widział, to przedstawia ona skąpo ubrane laski, z cycami i dupą na wierzchu, próbujące naprawić samochód, ściąć drzewo, strzelać..oczywiście bezskutecznie..i do tego dorzucony jest komentarz, że niektóre rzeczy są tylko dla prawdziwych mężczyzn.. ŻAŁOŚĆ!

Gość No bo niektóre
rzeczy są tylko dla facetów...te ktore nie wymagaja posiadania mózgu! :classic_cool:

Gość najprymitywniejsza
he hee:) nomalnie ciekwi mnie kto tą reklamę wymyślił... Najgorsza jaką widziałam!

Gość mózgu nie mają ci którzy biorą
te reklamy na serio. nie ty pierwsza i nie ostatnia jesteś tym oburzona...

Gość To coś mi sie wydaje
że na serio odbierają ją tzw. "prawdziwi faceci". Trzeba sie w końcu jakoś dowartościować. No wiecie, zaszpanuje się komórą: Spójrzcie jaki ze mnie macho! :p

Gość nie ma tego zlego
Posiadanie komórki w tej sieci będzie kolejnym kryterium przy wyborze faceta! sasasa! :classic_cool:

Gość eee tam to po prostu
reklama skierowana do specyficznego klienta docelowego łysego dresa, prymitywa po zawodówce, ewentualnie "męskiej" części gimgówna, którym spece od marketingu wmówią że jak kupią ten badziewiasty starter to będą "menscy" i będą rwać lachony na swoje wypasione kradzione komóry na kartę sam "operator" (wirtualny) przyznaje że chce zdobyć 200 tys. klientów - to ograniczony target, bardzo specyficzny reklama jest kiczowata i żałosna ale na takich pajaców będzie działać

Gość Szkoda się
denerwować i tyle.

brać na serio to znaczy traktować to co tam pokazane dosłownie np. że kobiety nie potrafią naprawiać samochodu czy gasić pożaru. reklama nie ma na celu pokazanie jakichś faktów. od tego jest film dokumentalny... :o🖐️

Gość najprymitywniejsza
Faktycznie, TĘ! Analfabeta ze mnie... eee tam to po prostu, przemówiłaś do mnie :) przynajmiej wiem już po co ktoś może robić takie "cudowne" reklamy.

Gość najprymitywniejsza
mózgu nie mają..., ależ ja wcale nie napisałam, że biorę tę reklamę na poważnie.. tylko, że moim zdaniem jest beznadziejna.

rozmawiacie o reklamie, wzbudza kontrowersje, w końcu zapamiętujecie tą markę - reklama działa :D

tę* :o

Gość madam
no, co wy ludzie.przecież to zabawna reklama! i oczywiście są rzeczy tylko dla facetów.naprawdę uważacie,że nie ma różnic między kobietą a mężczyzną? wiecie jaki odrzut ma taki karabin?cieszmy się,że są rzeczy tylko dla mężczyzn.i trochę poczucia humoru wykazać proszę.

Gość najprymitywniejsza
mózgu nie mają..., ja nie znam dalej całej nazwy produktu i nie zapamiętałam, czego ona dotyczyła.. bo dla mnie była okropna i nie interesowało mnie do końca, jaki produkt chce się przez nią wcisnąć kudziom.... madam, ależ ja dostrzegam różnicę między kobietą a mężczyzną:P ale samochód naprawić potrafię(no może nie zawsze:P), mój wujek należy do jakiegoś klubu strzeleckiego, czy coś takiego w Szwecji, więc miałam okazję strzelać z różnych rzeczy.. A reklama mnie po prostu nie śmieszy..Rozumiem, że to, że dziewczyny były tam prawie nagie, miało na celu pokazać mi różnicę w anatomi kobiety i mężczyzny....