Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Multiplikat

Kiedy sie zaczynacie zakochiwac?

Polecane posty

Gość Multiplikat

Czytam sobie to forum i pomimo tego, ze jest dla Kobiet to widze, ze sa tu takze faceci. Osmielilo mnie to na tyle, ze zadaje pytanie ;) Gdy poznaje jakas kobiete, to lubie ja, przygladam sie i zastanawiam czy to ta. Jednak zebym cokolwiek poczul poza przyjaznia to musze wyladowac z nia w lozku. Czy wy tez tak macie ? chociaz czasami ?

Gość tak mają ale kobiety
facet nie zakochuje się od pójścia z babą do łózka.problem w tym ,że facet nie potrafi się zakochać :P

Gość Multiplikat
Zesz ty. Zatem moje zachowanie jest "niemeskie" ? :) :p

Gość przypatrz się czy na pewno
tam gdzie winien być penis , nie ma przypadkiem cipy :P

może tak być;) jeśli już zakochanie to raczej przed, a seks napięcie rozladowuje:)

Gość Multiplikat
To sie nazywa dopiero nadmierny slowotok :p zamiast jednego TAK trzeba bylo az tylu slow ;)

Gość Multiplikat
to nie do ciebie bylo oczywiscie maalutka

Gość Multiplikat
oczywiscie do tego co wyzej :) Chyba przyjdzie mi pare dni czekac na odpowiedzi :) ale nie bede sie zrazal. U mnie to nie jest tak ze po seksie sie zakochuje lecz jest tak ze bez seksu sie nie zakochuje...czyli ze nie po kazdym seksie...kurcze. Chyba wiecie o co chodzi.

Gość wiemy wiemy
U mężczyzn to dośc normalna reakcja. Nic nowego. Jesteś w normie. Nie przejmuj się tym.

psychika odurzona wydzielaną przez mózg fenyloetyloaminą i rausz wywołany neuromediatorami ;)

Gość Multiplikat
Chyba to zbytnie uproszczenie bo amfetamina jest tez fenyloetyloamina wiec po zazyciu powinienem sie zakochiwac :p ale sugestia ciekawa maalutka :D

oczywiście, że to podwyżżony poziom PEA ;):D am. jedną z nich ale to nie tak, że każda znana Wiele pochodnych fenyloetyloaminy ma silne działanie psychoaktywne - psychodeliczne, stymulujące lub empatogenne, ale najczęściej wszystkie te efekty z przewagą jednego, co decyduje o klasyfikacji efektów. :P za wikipedią

Gość Multiplikat
Taaa Wikipedia to super zrodlo, ale nic tam nie ma w temacie mojego pytania. Znaczy moze i jest ale ja nie odnalazlem :D W kazdym razie tak sie ta Wiki rozwija ze pewnie za pare lat to i na moje pytanie tam moze byc odpowiedz ;)

amfa jest stymulantem i uzaleznia - tak naprawdę nie ona tylko doznania , które powoduje- to na co Ty zapadasz w sumie też podobnie działa, ale szybko mija:)

Gość To ja Narcyzek
Ja kocham tylko Siebie. Jest to milosc bezgraniczna i absolutna. Innych ludzi mam gdzieś, jednak potrzebuje audytorium ktore bedzie mnie podziwiać. Wiec moge udawac ze kogos bardzo lubie. Milosci udawac nie potrafie, ale pracuje nad tym. Ja, Ja i tylko Ja 😘 😘 😘

Gość Wikipedia to obciach
Radzę zdobywać wiedzę z portali naukowych, publikacji badań itp. Już od paru lat wiadomo, że poziom PEA nie ma nic wspólnego ze stanem zakochania, że to była błędna hipoteza. Kiedyś były dzieci neostrady, teraz są dorośli wikipedyści naukowcy ;]

Gość a jeśli
chodzi o czas reakcji. wykorzystanie napięcia. rachciach.

Gość Ju...
Ja się zakochuję od pierwszego wejrzenia. Albo wcale.