Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykontka

prosze jak to jest powiedzcie

Polecane posty

Gość antykontka

dzis skonczylam brac 4 opakowanie novynette, libido mi spadło bardzo :( czy jesli teraz przestane brac tabletki wszystko powroci do normy? ile takie przestawnie mnie na normalna ochote na seks bedzie trwac? długo? wazne to dla mnie....... jak to sie dzieje?

Spadek libido to całkiem normalna rzecz ! Oczywiscie po odstawieniu libido zazwyczaj wraca, czasem nawet ze zwiększoną siła, musisz troszke poczekać

Gość wydaje mi się że
po prostu powinnaś zmienić pigułki. Ja brałam kilka różnych zanim dopasowałam i libido mam ok, chociaż biorę od roku

Gość antykontka
no bo kurcze... mam 20 lat a wcale nie mam ochoty na seks, teraz nie ma mojego chlopaka i wraca na swieta po 7 tygodniach, nie chcialabym mu powiedziec bo 3 dniach ze nie mam ochoty.... bo nie mam zwyczaju udawac... i tak bylo mu przykro jak przestalam miec ochote na seks i tak zla sama na siebie czasami bylam :/

Gość antykontka
no ale głupie to, bierzesz tabletki zeby moc sie kochac bez stresu a nie masz na to ochoty, no ale coz.... jak odstwie to ciekawe w ile sie zmieni ten mój "zapał" :(

Miałam to samo, po odstawieniu libido wzrosło, ale od razu mówię że przynajmniej u mnie zajęło to chyba ze 4 miesiące. Tak więc jak zdecydujesz się na rezygnację z pigułek może być tak że trochę będziesz musiała poczekać. Też mnie to dobija że brałam żeby nie stresować się, a okazało się że nie mam ochoty... Teraz się nad spiralą zastanawiam, jakoś już do mnie pigułki nie przemawiają...

Gość dla zabawy nie mam nicka
Hehe a mnie od pigułek libido wzrosło :P