Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daariaa

Pomocy mam problem ? wziąść kolejną tabletkę???

Polecane posty

Gość daariaa

Witam , mam pytanie .... Biorę tapsy Harmonet 3 rok i zawsze przyjmuje je wieczorem koło 21.... dziś rano zamiast witamin Capivit A+E nieświadomie wziełam kolejną tabletkę antykoncepcyjną .... ( boże jak mozna się tak pomylić :( ) co mam teraz zrobić ? powinnam właśnie przyjąć tą tabletke z rana właśnie teraz.... Wziąść kolejną czy zaczekać ....Czy jestem dalej zabezpieczona ?? czy będę???? Jak sądzicie???

Gość daariaa
Proszę pomóżcie bo nie wiem co robić....

Gość daariaa
Czy komuś się coś takiego przydarzyło ???? Proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami....

Gość agagaga
ja bym wzieła teraz o 21 i normalnie dalej brala jestes zabezpieczona, bez obaw

Gość daariaa
hmm.... sama nie wiem...czy to nie zaszkodzi????

Spokojnie, nic się nie stało. Jesteś zabezpieczona, bo niby dlaczego nie? Przypomnij sobie o której godzinie rano wzięłaś tą tabletkę, wieczorem nie bierz, teraz tylko pilnuj godzin! następną weź po 30 godzinach od tej porannej, następną znowu po 30 godzinach, aż spokojnie w ten sposób dojdziesz do swojej poprzedniej godziny przyjmowania. Przerwa między dwoma pigułkami nie powinna być większa niż 36 godzin, ja Ci tu piszę o przerwach 30 godzinnych , po to żebyś na pewno nie przekroczyła tego limitu. Zabezpieczona będziesz przez cały czas.

Gość agagaga
acha, masz poprostu wieksza ilosc hormonów. Ja tak mialam, jak zwymiotowalam jedna (chyba), i nie wiedzialam czy siw wchłoneła. To bylo w czerwcu, i do tej pory jestem jedna do tylu w opakowaniu. Takze wzielam dwie naraz

Gość daariaa
wziełam rano 9.30 a noramlnie przyjmuje 21.30

Gość daariaa
czyli wziąść kolejną teraz?

Weź jutro o 15,00 i następną pojutrze o 21,00. I już wrócisz do swojej godziny brania. Możesz wziąć teraz wieczorem, też nic Ci nie będzie, ale cykl skróci Ci się o jeden dzień.

Gość daariaa
dziękuje Ci kobitko ślicznie !!!!!