Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość jysk 2.....
Hejka wszystkim,dawno mnie tutaj nie było ale faktem jest że firma idzie na samo dno.Tajny-srajny itd każdy wie o co chodzi a my w tym gównie tkwimy i nic nie możemy zrobić!!!Dlaczego?Bo każdy rachunki ma-pozdrawiam wszystkich męczenników....

Gość ooootak
Zamaist skupiac sie na bzdurach - impulsach to zapomnieli co przynosi prawdziwe zyski. Kwestia czasu jak poleci gdanska szlachta

Gość ooootak
Wszystko ładnie pięknie - tylko dlaczego firma ma placic nam wiecej jak wam drodzy jyskowcy pensje jakie otrzymujecie pasuja? A nawet i widac glosy na tym forum ludzi rozumiejacych taki stan rzeczy , baa nawaet popierajacych zdanie firmy.

Gość ooootak
Wszystko ładnie pięknie - tylko dlaczego firma ma placic nam wiecej jak wam drodzy jyskowcy pensje jakie otrzymujecie pasuja? A nawet i widac glosy na tym forum ludzi rozumiejacych taki stan rzeczy , baa nawaet popierajacych zdanie firmy.

Gość 153154156
Jeśli możesz to przytocz mi fragment, w którym ktoś napisał, że mu pensja pasuje!

Gość milymily
dziś pracowałem 10 godzin i jako sprzedawca wykonywałem obowiązki: magazyniera, kasjera, obsługi -sprzedawcy i regulacje. nooo i jeszce ten ogród trzeba było wystawic, kumpel w biedronce wystwaia towar za te sama kase i nic poza tym. jak tylko dowiem sie o wolnym etacie w biedrze to spadam, tam przynajmniej nie bede musial sie tlumaczyc klientce ze mam szare dlonie przezentujac poduszke flower, jest coraz gorzej mili panstwo....

Gość Żwawy Rumak
153154156, posmarowałeś sobie już swoja du pe wazeliną przed przyjazdem DM? Hehehe Bo tobie chyba wszystko pasuje w tej firmie. He, he, he

Gość Poprostu piszę
Żwawy Rumak Ty czytasz ze zrozumieniem?!?

Gość Poprostu piszę
Wczoraj panie z HR podobno robiły objazd po sąsiednim South1. Kraków zaprasza miłe panie, porozmawiajmy o tym co nas pracowników boli.

Gość KońPociągowy
A niech przyjeżdżają, posiedzą , pokiwają głowami, coś tam zanotują, wysłuchają, a na koniec i tak nic z tego nie wyniknie.

Gość Pracownik Radomsko9
A mnie się wydaje, że wynika. Jak brygadzista zachowywał się nie w porządku wobec nas parę miesięcy temu, zostało to zgłoszone i temat był bardzo szybko wyjaśniony i reakcja firmy była również natychmiastowa. W przeszłości bywało różnie....

Gość ja z south 1
no racja ze jezdza, ale w sumie sama nie wiem po co :) gadka szmatka o niczym, staraja sie przekonac ze jednak j=nie jest tak zle jak sie wydaje.. tylko to nie one dostaja 1000zl wyplaty za caly miesiac pracy.

Gość vxd
a ja tutaj napisze o gazetkach, bo jak zauważyliście nikt ich nie czyta przed drukowaniem ;) błędy w pisowni i cenach towarów że aż miło ale nikt na dżysknecie nie napisał że jest coś nie hallo ale jak wiadomo klient wszystko wynajdzie. Brawo dla tych co to piszą i sprawdzają, zasłużyli na 50% premi ! Amen

Gość 45134
Przeniosą albo zlikwidują wszystko jedno. Utargi miał takie jak wiele sklepów w Polsce a w Warszawie czynsz wyskoki płace też wyższe a i koszty u trzymania pewnie większe wiec zyskowność tego sklepu pewnie nie najwyższym poziomie. A może się mylę bo teraz ogłosili w telewizji że największe zarobki są na Śląsku pewnie nasi jyskowi bracia ze śląska zbijają kokosy

Gość ja z south 1
najwieksze na slasku? wierzyc sie nie chce, ze ktos moze zarabiac mniej niz 1000zl z mikroskopijnie mala premia za 3/4 etatu. Tyle zarabiam po cieciach.

Gość ja z south 1
"zbijaja kokosy", az sie wierzyc nie chce ze kolega z firmy mogl tak napisac. jakby nie wiedzial ze jedziemy wszyscy na jednym wozku..

Gość on_jyskowiec
może ktoś wie gdzie Tajny krąży?

Gość 45134
ja z south 1 tylko 1000 zł za 3/4 chyba sobie żartujesz, nie prowokuj człowieku nikt tyle nie dostaje za 3/4 no chyba że ci na 1/2

Gość ja z south 1
jakie "nie prowokuj" ! myslisz ze mi to pasuje?! jestem sprzedawca na 3/4 etatu i wierz mi ze nie mam powodu zeby tu sciemniac. Bez premii moje wynagrodzenie nie przekracza tysiaca.

Gość ja z south 1
i mam gdzies czy ktos w to wierzy czy nie. Jesli zarabiasz wiecej to nic tylko sie cieszyc.

Gość ja z south 1
powiem wiecej, nowo zatrudnione osoby dostaja jeszcze mniej. Policz sobie sam ile mozna dostac w niecalego 1200 brutto!!

Gość .,.,d.,w.,w.dw
Biedniejsze regiony gdzie wysokie bezrobocie to regionalny płaci mało. Różnice płacowe są duże w jysk. Płaci mało bo na koniec będzie maił większą premie. To chodzi o to żeby jemu było dobrze a wy to jak sie nie podoba to wyp.. Inni beda pracowac nawet za mniej. Taka jest polska i tacy sa "menadzerowie" w tym kraju. Miec szefa polaka to najgorsze co moze byc.

Gość hihott
Ludzie a kto ponośi odpowiedzialność za kampanie ? błedy w drukach i cenach ? brak cenówek na zakończenie kampani. Jutro bedziecie mieli sajgon !!! Wyciagajcie wszystkie cenówki ktore sa do 24.04. Promocje robia takie że kupować się nie chce ;) Odpowie ktoś z góry za to ?

Gość Taira
Żeby rozwiać wasze wątpliwości. Niektórzy na 3/4 etatu nie dostają nawet 1000 a czasem to niewiele więcej niż 800 zł.

Gość o co chodzi z tymi cenami?
odpowiedzcie kto wie.

Gość on_jyskowiec
wie ktos może o tajnym gdzie chdzi?

Gość kopciuszek310
ja na 3/4 etatu mam 1400 brutto to daje mi bez premii niecałe 1100 zł super kasa jak dla samotnie wychowującej dziecko co ? a czy ktoś wie jak można sie w firmnie starać o zapomogę bezzwrotna ? na jakich zasadach sie ja dostaje ?

Gość XYXYXY78
A w radomsku w końcu zrobili porządek!Mam nadzieję, że teraz będzie się lepiej pracować. Tylko, że mnie ...... strzela, bo wiecie co jednego dnia 12 osób, które miały wylecieć poszło na L4. I teraz z moich i waszych pieniędzy, ZUS będzie im płacił zasiłek. Przecież to zdrowe chłopy. Za takie przypadki nasz szanowny rząd powinien się zabrać!A nie zabierać renty ludziom naprawdę chorym.Wsyd!