Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska 7

Czy ktoś pracował Jysk-u?

Polecane posty

Gość madzia1941
Skoro pracujecie bez żadnych zabezpieczeń to albo robicie to na swoje własne życzenie lub macie regały na odpowiedniej wysokości.

Gość dfdgfg
Madzia zamień się na jeden dzień rolami z jakims kolegą z jyska. On na kasie , ty będziesz działac na magazynie. Zobaczysz , ocenisz system zabezpieczen w jysk -pogadamy.

Gość madzia1941
Sama też działam w magazynie, nie stoję tylko na kasie. Ale wszystko w granicach norm. To co, czyżby tylko w moim sklepie tak było? Jakoś trudno mi w to uwierzyć...

Gość dfork
Nie tylko w Twoim, ale niektórym nie chce się z tymi zabezpieczeniami pieprzyć. Inna sprawa że jak zleci taki potem z regału to będzie miał pretensje do firmy a nie do siebie :-)

Gość Robusta czarna i pusta
Zeby sie zabezpieczyc( zalozyc szelki umocowac je ) mija okolo 10 min, 2 osoby na zmianie, kolejka na pol sklepu jak to jest mozliwe???? no powiedzcie drodzy dyrektorzy... Czy to w ogole jest zgodne z BHP?

Gość dfdfdffdfd
jak ja ubierałem to duńczyk mówił ,że pierwszy raz widzi że ktoś tego używa :)

Gość vxd
gdzies wyczytałem ze na sklep mają być zapraszani ludzie z administracji na jeden dziec zeby zobaczyli jak sie pracuje ;) juz nie mogę się doczekać jak pojdę na kase i co 5 min dzwonkiem będe dzwonił ;) przynies mi to przynies tamto.

Gość dfork
To najpierw SM musi kogoś zaprosić. Sam z siebie nie przyjedzie.

Gość elenor
Dostalista goldową premię?

Gość hihay
nie dostalimy bo pewnie bedzie w styczniu :)

Gość fun polska
Do vxd Myślisz, że jak ktoś z centrali przyjdzie do sklepu to cały dzień spędzi na sali sprzedaży, ja w to bardzo wątpie pewnie 5 godzin przeziedzi w biurze z kierownikiem, a potem pójdzie do domu(hotelu) i tyle go widzieli.

Gość 65656565656
A ja uważam że każdy powinien być na swoim miejscu, księgowe za biurkiem w księgowości, kadrowe przy biurku w kadrach, dyrektorzy powinni się skopić na zarządzaniu a sprzedawca na sprzedawaniu. Każda z tych funkcji jest ważna i potrzebna dlatego powinna pozostać na swoim miejscu. Bo kiedy próbuje się robić wszystko to nie jest się dobrym w niczym.

Gość Niedzielny robol
Do dziwnego ciągu cyfr post wcześniej. Czyżby chcieli cię wysłać na delegację z Meteorytowej ? A tu inne plany w zanadrzu ;)

Gość ZaskoczonyNiskimSwiadczeniem
macie juz najprawdopodobniej przelewy na koncie. Z tego co widze dostalem duzo mniej niz w zeszlym roku. Mieszcze sie w progu swiadczen 1000zl, 380zl bylo na wielkanoc wiec w tym wychodzi 620 brutto. Od tej kwoty ile odciagaja podatku? bo na koncie mam niewiele ponad 400zl. No i gdzie obiecane 200zl wiecej od firmy??

Gość Robusta czarna i pusta
Nie pisze sie ''skopic'' Tylko SKUPIC , hehe oj oj cos pracownicy administracji w Gdansku nie sa za dobrze wyksztalceni, w koncu w Jysk nie liczy sie wyksztalcenie,:P

Gość bajmor
YES YES YES 13 godzin trafiało się w tej firmie. rzadko ale było. współczuje pracownikom.przynajmniej doświadczenie można zdobyć:p jakieś zawsze tam plusy

Gość bajmor
śwąteczne premie już przelane?? POZDR. DLA SZCZĘSLIWCÓW

Gość dresssssss
ZaskoczonyNiskimSwiadczeniem - nie tylko tobie te niedojdy z gdańska przelali za nizkie kwoty - u mnie przy przedziale 1200 dostałem 426 zł - gdzie biorac pod uwage ich informacje o zwiekszeniu puli o 200 zł wychodzi na to ze ktos tu nie umie liczyc.

Gość lahti
ja w drugim progu się mieszczę czyli 1000 zł i dostałam 680 na konto :))) czyli obiecane 200 u mnie było, musicie dobrze policzyć bo oni wasza pensje doliczaja do pełnego etatu wtedy dopiero sprawdzacie w jakim progu sie miescicie np osoba na pół etatu pensje mnozy razy 2 itd pozdrawiam

Gość ogórek gariturek
A w ogóle była taka informacja że niepełny etat w ten sposób ma przekalkulowywane świadczenie? Było tylko info przedziale -ile kasy na łebka w rodzinie.

Gość dresssssss
I jakbym nie liczył nie wychodzi mi taki wynik jak mi zapłacili. Od 1400, 1200 itd odejmujemy 380zł (co nam zaplacili na wielkanoc) Od nadwyzki powyzej tych 380 zl odejmujemy podatek 19 %.

Gość n0v@
W moim mieście nie dawno został otwarty Jysk. Przegapiłam rekrutację, a myslę, że z moim doświadczeniem spokojnie mogłabym aplikować. Jak myślicie (pytanie do pracowników) czy zasypywać skrzynkę mailową podaniami o pracę, a nuż ktoś się zwolni w międzyczasie, albo będą jeszcze uzupełniać kadrę, czy może śledzić ogłoszenia i wysyłać CV tylko na właściwe ogłoszenie?

Gość lahti
tak bylo takie info w pierwszej info o swiadczeniach bylo cos takiego osoba na pol etatu i wyliczenie czyli 900x2/3 trzeba czytac ze zrozumieniem :)

Gość hihott
pewnie w Bośni he he :P a tak w ogóle to dzięki Piotr za życzenia w mojej skrzynce, miłe były.

Gość Na temat
hihott ale czy szczere?

Gość Chomik II - IV
Acha .Zapomniałem: Chciałbym podziękować Firmie za kasę na święta .Szczerze. Za część będę mógł oplacić wyrównanie rachunku za prąd ,a za resztę załatwiłem juz skromny kulig dla rodzinki (zwłaszcze dla dzieciaka radocha będzie!) na drugi dzień świąt.Dzięki

Gość dfdfdfddf
Panie chomik - kasa na święta to nie widzimisię firmy - to nasza kasa z funduszu świadczeń socjalnych i należy się nam i tu żadna łaska ze strony gdańskich elit nie padła.

Gość Chomik II - IV
Pokaż mi ZAPIS, PRZEPIS, NAKAZ gdzie jest napisane ,że "pieniądze z Zakładowego Funduszu Świadczeń Społecznych muszą być wypłacone procownikom na święta" (Bozego Narodzenia czy Wielkanocne). Zresztą - nie wnikam .Cieszę się ,że dostałem prawie 700 zł bo potrzebne były.Znajomi w Real dostali bony na mniejsza kasę.To co , tam socjalnego funduszu nie ma?Przepis juz nie obowiązuje? Po prostu powiedziałem zwykłe , ludzkie "dziękuję" .Czy to zle?

Gość wskdhdfe
Dziękuj tak krytykowanemu Związkowi solidarność - bo wcześnie pracodawca zgromadzone pieniadze przeznaczal co prawda dla nas , ale...Na imprezy firmowe , na integrację. A tak to przynajmniej jest kasa ktora kazdemu sie na pewno przyda.