Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeeeeeeeeeee

Pomóżcie mi z angielskiego.Proszeeeee

Polecane posty

Gość proszeeeeeeeeeee

Chodzi o taki tekścik.Trzeba go napisać własnymi słowami. Prosze :) we have pleasure in enclosing our brochure showing also the location of all our branches in poland and abroad .you will see that we can offer a wide selection of paints which are all environmental freindly.yuo can choose from a wide range of colours which we can deliver from stock

z przyjemnością załączamy naszą broszurkę prezentując także naszych przedstawicielstw w polsce i zagranicą. zobaczysz, że możemy zaoferować szeroki wybór farb, które wszystkie są przyjazne środowisku. możesz wybierać spośród dużej palety barw, które możemy dostarczyć ze składu

Gość proszeeeeeeeee
po angielsku własnymi słowami bo to wzór z zadania

Gość proszeeeeeeeeeee
pomyłka ja musze to zienić.na broszurke o obuwiu.Więc po polsku to będzie tak: z przyjemnością załączamy naszą broszurkę prezentując nasze obuwie znakomitej jakości cieszącą się popularnością w polsce i zagranicą. Możemy zaoferować szeroki wybór obuwia, dla mężczyzn,kobiet,oraz dzieci.Posiadamy także szeroki wybór kolorów.Szybkie terminy realizacji.Kazdy będzie zadowolony. oooo coś takiego.tylko po angielsku:)

we have pleasure in enclosing our brochure showing also the location of all our branches in poland and abroad .you will see that we can offer a wide selection of paints which are all environmental freindly.yuo can choose from a wide range of colours which we can deliver from stock moze tak.... thank you for requesting our brochure. It shows all our offices in Poland as well as abroad and a list of all available colors . We offer a big variety of environmental friendly paints that can be delivered to you from our warehouse.

Gość proszeeeeeeeeee
podniose bo pomyłka była....to tak ma brzmieć po angielsku: z przyjemnością załączamy naszą broszurkę prezentując nasze obuwie znakomitej jakości cieszącą się popularnością w polsce i zagranicą. Możemy zaoferować szeroki wybór obuwia, dla mężczyzn,kobiet,oraz dzieci.Posiadamy także szeroki wybór kolorów.Szybkie terminy realizacji.Kazdy będzie zadowolony.

Gość proszeeeeeeeeee
tak jak wyżej napisałem musze napisać o obuwiu.Wystarczy tylko przetłumaczyć na anglik:)

jak Wam tak ladnie idzie, przetlumaczy mi ktos to zdanie?? : \"never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewher\"

Gość proszeeeeeeeee
no ja byłem pierwszy:( Prosze nie przeszkadzać.

never fear shadows, for shadows only mean there is a light shining somewher" nigdy nie obawiaj sie cienia, bo gdzie jest cien tam musi byc i swiatlo, ktore go tworzy" - mniej wiecej

Gość proszeeeeeeee
a ja??? Prosze ładnie i już nie zawracam głowy :)

Gość prrzecież masz już odp
wyżej

Gość proszeeeeeeeee
taki ma być tekst a nie o farbach. z przyjemnością załączamy naszą broszurkę prezentując nasze obuwie znakomitej jakości cieszącą się popularnością w polsce i zagranicą. Możemy zaoferować szeroki wybór obuwia, dla mężczyzn,kobiet,oraz dzieci.Posiadamy także szeroki wybór kolorów.Szybkie terminy realizacji.Kazdy będzie zadowolony.

Gość proszeeeeee
proszeeeeee proszeeeeee proszeeeeee proszeeeeee

Gość proszeeeeeee
zlitujcie się:(

Gość proszeeeeeeeeee
ale to jest troche inaczej :( z przyjemnością załączamy naszą broszurkę prezentując nasze obuwie znakomitej jakości cieszącą się popularnością w polsce i zagranicą. Możemy zaoferować szeroki wybór obuwia, dla mężczyzn,kobiet,oraz dzieci.Posiadamy także szeroki wybór kolorów.Szybkie terminy realizacji.Kazdy będzie zadowolony. prosze:( bo się popłacze:(

Gość prooszeeeeee
:(

a mozesz mnie wtajemniczyc tylko, po co budujesz zdania podwojnie zlozone, skoro nawet pojedynczych nie potraficz napisac po angielsku? nie placz :o , mozge ci cos tam napisac, ale nie chce mi sie az tak myslec ...

Gość proszeeeeeee
no przecież mówie że chce przetłumaczyć tylko ten tekst. z przyjemnością załączamy naszą broszurkę prezentując nasze obuwie znakomitej jakości cieszącą się popularnością w polsce i zagranicą. Możemy zaoferować szeroki wybór obuwia, dla mężczyzn,kobiet,oraz dzieci.Posiadamy także szeroki wybór kolorów.Szybkie terminy realizacji.Kazdy będzie zadowolony.

przepraszam, a buty siedmiomilowe macie na skladzie? Wlasnie szukam pary. Numer 10. Do tego puszka najlepszej farby.