Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanstsmagoria

sex i wstyd... ale tak na powaznie...

Polecane posty

Gość fanstsmagoria

mam cudownego mezczyzne, jestesmy w dosc skomplikowanym zwiazku, znamy sie od 4 miesiecy, no ale to tematy poboczne... chodzi o to, ze ja nie mam wielkiego doswiadczenia, przed nim uprawialam seks tyle razy, ze mozna by to policzyc na palcach jednej reki... on jest 7 lat starszy, dwa razy byl w dlugotrwalych zwiazkach, zatem doswiadczenie ma zapewne bogate... zle sie z tym czuje... z tym, ze ja nic tak naprawde nie wiem, nie umiem, a chcialabym zeby bylo mu ze mna bosko... no i jest jeszcze inny problem... ja sie strasznie wstydze swojego ciala mam 173, a waze az 64 kg... najchetniej ciagle bym sie chowala pod kaldra... eh... nie wspomne juz o tym, ze w takim stresie nie mam co liczyc na najmniejszy chocby orgazm... jak dalej tak pojdzie to bede tak sflustrowana, ze szybko to wszystko sie skonczy... czy ktos tez tak ma?

Gość to tylko znaczy tyle
ze nie jestes jeszce gotowa na sex z tym chlopakiem alebo nie westes pewna uczuc swoich albo jego, poczekaj jeszcez a powinno ci samo przyjsc

ja mialam chlopaka 13 lat starszego ktory nie ukrywal bogatego zycia seksualnego, meczylo mnie to ze on dla mnie pierwszy a ja dla niego ktoras tam. ale w koncu wiazac sie ze starszym nie mozna oczekiwac ze jest prawiczkiem, zreszta jakby chlopak ktory ma 24 i wiecej byl prawiczkiem tez by nam nie pasowalo stwierdzilybysmy ze jest jakis ulomny:) a druga sprawa czy ty jestes za gruba czy za chuda? bo te wymiary co podalas pasuja idealnie i nie wskazuja ani na to ani na to

Gość fanstsmagoria
grubo za gruba

Gość fanstsmagoria
BYSTRY co za Agniecha?