Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matix

korekta nosa

Polecane posty

Gość matix

witam,mam pytanie do was....a mianowicie chce skorygowac se nos ale korekta całkowita (garb,przegroda i mniejszy)bo mam taki nie do zycia......;(....kogo mozecie mi polecic....zastanawiam sie nad dr Checinskim z warszawy i teraz po waszych opiniach nad dr ieleckim....prosze o jakies odpowiedzi w tej sprawie i pozdrawiam

Gość Aastrid
Ja robię całkowitą korektę u dr Bieleckiego. Płacę 5000zł. Termin mam na 24 czerwca.

Gość matix
no to nie duzo za ten zabieg bo mi dr checinski wstepnie zapowiedzial owiele wieksza cene za zabieg.....a czemu wybralas/les tego dr?slyszalem ze dr bielecki jest dobry ale trzeba dlugo czekac na zabieg a mi raczej zalezy na czasie.......

Gość Aastrid
O Bieleckim słyszałam wiele pozytywnych opinii i dlatego na niego się zdecydowałam. Ale nie ukrywam, że chodziło też o to, że jest tani.

Gość matix
no tak cena jest w porownaniu do dr checinskiego o polowe nizsza,tylko co mnie dsiwi ze malo jest opini o dr checinskim,prawie wogole,ciezko cokolwiek znalezc na jego temat i dlatego sie waham......ale dzieki za odpowiedz...pozdrawiam

Gość nania
ja muszę zrobić taką samą operację i zdecydowałam się na Polanicę teraz zastanawiam się tylko nad Wójcickim i Łątkowskim

Gość stokrota45
dr witwicki