Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Airinveins

Dziewczyny lubiące facetów w stylu METAL muszą miec coś nie tak

Polecane posty

z głową, albo z innym najważniejszym kobiecym organem: piczą. Przecież to ogólnie wiadome, że facetów w stylu metal lubią tylko inni faceci w stylu metal. No i może także producenci środków przeciwłupieżowych.

Gość kto to facet w stylu metal

moja koleżanka Madzia lubi. To chyba jej sprawa. I ja to rozumiem, przynajmniej o kilkaset lasek mniej które nie polecą na mój typ faceta^^

Gość lubie swoje kapcie
ja też tak myślałam jak wy, dopóki nie poznałam pewnego tomka...długie włosy, czarne ubrania, gra na gitarze...brzmi strasznie, nie? Ale wszystkie dziewczyny jakie znałam, szalały za nim(no ja też)

Do końca nie wiem, ale występował w tej słynnej ankiecie :classic_cool: To pewnie ktoś, kto ma długie włosy i spina je spinką. Nosi długi skórzany płaszcz, który po zrzuceniu objawia sylwetkę wieszaka na ubrania.

Gość ufffffff
jak to dobrze że większosc woli łysych pakerków albo wyżelowanych lalusiów w obcisłych koszulkach, mam mniejszą konkurencję! :classic_cool:

Całą młodość ;) kochałam się w metalowcach :P Gitarzystach szczgólnie - no słabość jakąś miałam albo co :) Miłość do muzyki przetrwała, do chłopów - nie ;) Może dlatego, iż moi rówieśnicy rzadko już noszą długie włosy :)

Gość dobrze
a ty jestes drechem pewnie albo pryszczem w okularach grubych jak denka od słoika

ja ogolnie lubie skate\'ow i mam słabosc do przystojniaków. Ale wiem, że nie ma ideałów. Liczy się wnętrze, magiczne \'coś\'. Nie wazne jaki kto ma styl. Wazne kim jest. W życiu nie wolno zgubić samego siebie. Nigdy.

Gość Cyba już wyrosłam
z fascynacji metalami ale wciąż pałam do nich sympatią! Spoko ludziki! :)