Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagnie

silne kobiety - słabych mężczyzn

Polecane posty

Gość jagnie

czuje się jakbym za kazdym razem przygarniała "sieroty po stalinie" , a na swojej drodze spotykam cały czas niezdecydowanych, zagubionych, niezardanych facetów. gdzie te chłopy?

Silni faceci boja sie Ciebie i moze dlatego ze "slabymi"sie zadajesz.Przeciwienstwa sie przyciagaja....stara prawda...

Gość jagnie
też tak myslałam na początku, zacżełam być wyrozumiała, troslkiwa, efakt jeszcze gorszy...

Gość Ju...
Ja też działam na takich jak magnes.;) To są tacy, jak to oni okraślają, "wrażliwi romantycy". Tiaaa.:o Ale to nie znaczy, że się z nimi wiążę. Ale wiecie, niektóre kobiety takich lubią - instynkt macierzyński?;)

Gość Ty nie ....
"spotykasz" słabych chłopców tylko ich wybierasz i oni wybierają Ciebie - ale za Twoją zgodą jaki jest sens szukać odpowiedzi wszędzie ale nie tam gdzie powinno się jej szukać - w sobie?

Gość jagnie
dziękuję. pewnie masz rację

Gość szok w krok
czy mam rozumiec ze dzielisz mezczyzn na bardziej i mniej męskich?

Gość jagnie
nie dzielę na bardziej i mniej męskich , sama cięzko pracuję i znajduję czas na głupoty (czyt-facetów) ale po pewnym czasie okazuje się że oni nie nadaząją za mna , za szybkoścą , myslenia, dziłania , chcę siedzieć , pić piwo (też lubię) , a ja chcę żeby mi pomogli przestawić szfkę , żebyśmy poszli pobiegać CZUMU WAM TAK MAŁO SIĘ CHCE

Gość wakoński
tak zwane silne kobiety to w istocie męscy zboczeńcy robiący za niby kobiety

Gość szambonurek
ja mysle ze nie powinnas tak mowic bo mezczyzna to zbyt piękne stworzenie, uwazam ze powinnismy brac przyklad z krajow muzulmanskich gdzie kobieta bylaby niewolnicą i maszyną do sprzątania i gotowania, to pozwoliło by nam meżczyznom zapomnic ze istnieją wielkie niedostępne damy

Gość jagnie
nie przejmuejmy się bo nie dajemy radę , drodzy Panowie. Jestśmy sprytniejsze, wydajniejsze, solidniejsze.tylko co z tego..... jak tak cholernie potrzebujemy wsparcia waszych silnych ramion ...

Gość jagnie
ale sam przyznasz ,że jesteśmy jednak lepiej zorganizowane - praca - dom . - facet!

Gość jagnie
super , ale przy babkach ktore same przesuną szafkę ,nie dadzą się zrobić w ciula mechanikowi , wymieńkasz !

Gość jagnie
młody , zbuntowany - kontra stara panna ( mówiąc po waszemu o 30-latce)heheh

Gość takie tam duperele...
Hodowałam słabeusza na silnego faceta, jak obrósł w piórka poleciał opiekowac się jakąś niedojdą. Teraz przewracam się na ulicy, taka postanowiłam byc słaba :)

Gość jagnie
konserwatysta ..... a silnych babeczek to raczej jak ognia, co nie?

Gość jagnie
o widzisz , daj im palca , zabiorą całą rękę , myslę że robienie z siebie bezbronnej , nieporadnej , to super patent. Bo zawsze słyszę, e ty taka zardana , dasz zobie radę , żegnaj więc...

kooooooooooooooooooorw Jarek , ale z ciebie zajebisty samiec . nic kuoooooooooooooooooooooooooo rwa tylko sie po....ac . ciulu