Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ze mnie suka

Potraktowałam go chamsko bo

Polecane posty

Gość ale ze mnie suka

ktoś kiedyś mnie potraktował chamsko... podła suka ze mnie :/ Jeszcze się to pewnie na mnie odbije..

Gość ale ze mnie suka
w barze mlecznym u cioci Pelagii na oczach całego personelu i znamienitych gości ściągnęłam mu spodnie i wsadziłam mu łyżkę wazową w tyłek... ale podła jestem.. :o

Gość ale ze mnie suka
Dawałam mu nadzieję fchuj długo i się facet zaangażował... później Go olałam bo miałam taki kaprys i poznałam kogos fajniejszego... jak fajniejszy mi sie znudził to znow sie do niego odezwałam robiac mu jeszcze wieksze nadzieje ... on sie staral a teraz mu oznajmiłam, ze wracam do byłego... :-O

Gość ale ze mnie suka
:D brawo dla podszywacza, mam ciocię Pelagię ! :D Szacun.

Gość ale ze mnie suka
Jest mi wstyd... zawsze sie brzydziłam takim zachowaniem... a jego naprawdę potraktowałam paskudnie :-O szczegolnie, ze on na to nie zasłuzył bo to fajny facet i dobry człowiek... :-O

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam
nie pitol!

Gość no ale chwalisz sie
czy o co chodzi :o

Gość na takie jak ty
to szkoda słów. i po co to wszystko robilas? zastonowiłaś sie choć przez chwile jak on sie mogł czuć? faceci tez maja uczucia... i co fajnie sie czułas? ulzyłaś sobie czy moze podniosło to twoje ego? i jak tu pożniej miec dla was szacunek, byc miłym , starac sie...

Gość rozmowkaaaa
faceci maja uczucia? haha dobre moze i maja ale to nieliczne typki,faktem jest ze to faceci bardziej rania kobiety, szacuneczek dla autorki,ja tez jestem zraniona i tez mam ochote pomscic sie na nich

;/ Moja miłośc wczesniej przezyła własnie taka sytuacje... tez sie tak nim jakas suka bawiła;/ i troche musielismy pracowac na wzajemne zaufanie, bo to jednak zostawia ślady ;/ Tyle dobrze ze oboje bylismy.. "po przejsciach" Jakoś sie rozumielismy.. wciaz rozumiemy.. i radzimy sobie z tym, a raczej juz poradzilismy ;) Nie pochwalam !

Gość na takie jak ty
a moze rania, bo sami sa ranieni.... i tutaj wpadany w błędne koło...ja przynajmniej nastepnym razem badziej zastanowie sie nad okazaniem zyczyliwości jakieś dziewczynie. nie mam zamiaru dac sie nabrac tak jak poprzednim razem... i powiem jeszcze ze straciłem cały szacunek jaki miałem do kobiet i przekonania którymi sie kiedyś kierowałem. szkoda czasu na was

Gość ooo jak
a na was nie szkoda? przeciez od dawna wiadomo ze to kobiety sa wrazliwsze,to my sie latwiej zakochujemy,to wy sie czesciej bawicie naszymi uczuciami

Gość na takie jak ty
wiesz lepiej sie nie wypowiadac bo nic mądrego z tego nie wyjdzie. jazdy i tak ma swoje zdanie i nie wsposób sie na wzajem przekonac...kazdy jest inny dlatego nie mozna uogólniac

Gość Ale pierdolisz głupoty
od dawna wiadomo, że kobiety są wrażliwsze, zakochują się szybciej itp. Wyświechtane uogólnienia. Z jakiego gimnazjum się urwałaś? A autorce wątku życzę, żeby kiedyś straciła rozum i serce dla tak potraktowanego mężczyzny. Może wtedy pozna jaka to męka kochać kogoś i z utęsknieniem czekać, że może w nim coś "drgnie", że może się przełamie, otworzy i po prostu da się kochać. Jaka to męka głęboko czuć, że to ten jedyny a mimo to ciągle bać się dnia, kiedy przyjdzie i powie "nic z tego nie będzie, nie dam rady".

Ale pierdolisz głupoty Brawo !! Zgadzam sie z tobą w 100%

Gość ale ze mnie suka
Napisałam przecież, że wstyd mi za to jak się zachowałam więc chyba się nie chwalę, prawda ? :-O Po co to robiłam? Dla satysfakcji... Tak wiem, zjedziecie mnie teraz ale trudno, w sumie zasłużyłam. Zawsze byłam dobra i za wszelką cenę starałam się, żeby facetowi dogodzić i za każdym razem byłam olewana i to mną się ktoś bawił... Postanowiłam wtedy, że będę suką i nigdy nie pozwolę się tak traktować... Chciałam się ''zemścić'' na facetach a w efekcie skrzywdziłam dobrego człowieka :( Ale pierdolisz głupoty Doskonale wiem jaka to męka kochać kogoś takiego... Teraz to już po ptakach... Jego zraniłam i sama tej satysfakcji też nie mam... Żałuję.