Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasienka1590

Microgynon 21

Polecane posty

Gość Kasienka1590

Brała ktoraś z was te tabletki? Jestem zainteresowana czy sa dobre, czy macie jakieś skutki uboczne po stosowaniu ich. Jaka jest ich cena? Czy zlikwidowały u was bóle menstruacyjne?

Gość Kasienka1590
Żadna ich nie bierze? :(

Gość biore od roku te pigułki
w pierwszym miesiącu miałam bołe głowy, zawrroty (lekkie), bóle nóg i plamienia. Minęło wszystko od drugiego opakowania. Jestem zadowolona. Nie mam żadnych skutków ubocznych, wyniki bardzo dobre, zniknęły bóle menstruacyjne. Poprawiła mi się cera. Fakt, trochę przytyłam ale akurat mi to nie przeszkadza. A koszt. jakieś 7zł za opakowanie. No ale czy Tobie będą odpowiadać to musisz sama się na sobie przekonać.

Gość Kasienka1590
Głównie zalezy mi na uregulowaniu cyklu. Ale wątpie, ze ginekolog mi je przepisze, nie słyszałam, zeby akurat je przepisywał na uregulowanie cyklu. A zalezy mi na niskiej cenie, bo niestety teraz nie jestem przy kasie :/

wiesz ja musiałam zacząć brać pigułki po operacji ginekologicznej. Poprosiłam o coś taniego bo nie miałam wtedy kaasy. Lekarzz stwierdził, że chciał mi coś innego zapisać ale zrozumiał że mogę nie mieć funduszy i zapisał M21. Na początek 1 opakowanie żebym sprawdziła jak zareaguję. Też tak zrób, poproś ginekologa. Chociaż ze 2 opakowania żeby zobaczyć czy Ci pomoże uregulować cykl :)

Gość Kasienka1590
Dzięki za odp, napewno pogadam z ginekologiem.

Gość kaaaaaaaaaa
od kilku lat je biore i wszystko jest ok nie mialam żadnych skutków ubocznych

Kasienka1590 zawsze później możesz wybrać inne jeśli te nie będą dla Ciebie dobre. A lekarz powinien zrozumieć, że możesz nie mieć kasy. :)

Gość Kasienka1590
Dziękuje jeszcze raz! :*

Gość Kasienka1590
A dlaczego przeciwko?

Gość Kasienka1590
?

kazdy organizm reaguje na tabletki inaczej,dziwie ci sie ze tego nie wiesz;/ ja bralam,nie mialam zadnych skutkow ubocznych,nawet libido mi worcilo do normy, nie sa drogie, kosztuja ok. 9 zl... zameinnikiem ich moze byc rigevidon i stediril. kazde tabletki likwiduja bole menstruacyjne.. nie wiem dlaczego o nie pytasz;/ lekarz powinien zoribc ci badania a nie wypisywac to co ty chcesz.

a jak zalezy czy na tanich, to stediril..kosztuje ok.3 zl. czulam sie po nich najlepiej ....

Gość Kasienka1590
Pytam, bo od tego jest forum. Moge tu zapytać o wszystko. A Ty wcale nie musisz na to odpowiadać.

jakbys baranie nie zauwazyla odpowiedzialam ci..... i to nawet na pytanie ktore zadalas

Gość Kasienka1590
Baranie, jakbyś nie zauważyła to przy swojej odpowiedzi dopisałas "nie wiem dlaczego o nie pytasz (...) " Dlatego tak powiedziałam ;]