Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaollla

Jak mam oddac mu pierscionek zareczynowy jak nie mam z nik kontaktu?

Polecane posty

Gość kaollla

Gość oddaj
ale do lombardu czy skupu

napewno macie wspolnych znajomych itd..? Albo przez jego rodziców? Ew mu wyslij.. ?

Gość miś Koralgol
Będziesz ostatnią dziwką , jeżeli sprzedasz ten pierścionek zaręczynowy w lombardzie w cenie złomu ale podobno dla wielu kobiet to jest sposób na życie, jednak , gdy inni się dowiedzą o tym, że pierścionek za grosze sprzedałaś aby mieć forsę na nowe tipsy to nie licz , że będziesz szanowana .

hehh Paris moze nie bedzie tak xle niech zapakuje w jakies pudełko i pani nie "domaca sie"

Gość gfhg
a czemu chcesz mu go oddac

ja swoj pierscionek z poprzedniego zwiazku zamienilam na sliczna bransoletke :P a moj obecny facet jeszcze mi pierscionka nie dal :D , ale juz mowi, ze jak sie rozstaniemy po zareczynach, to mam mu nie oddawac ;) :D :D :D swoja droga jestesmy razem 4,5 miesiaca, wiec mam nadzieje ze on zartuje z tymi zareczynami ;)

Gość co za glupotaaa
a po co oddawac, kobieto?? dal ci go, jest twoj!! odrzuc niemile wspomnienia z nim zwiazane i ciesz sie z bizuterii, albo sprzedaj, wrzuc do morza, rzeki, z gory etc, ale nie oddawaj!! to dopiero pomysl...

Gość arnik
zrób z niego kiedyś koronke na ząb...

Gość róznie bywa
Angel81 - a Ty się nie boisz, że jak on mowi o zerwaniu zaręczyn to moze nie mają one dla niego tak dużego znaczenia... znam takich co już kilka razy sie zaręczli ( np2) a potem zrywali.... Aby mnie nikt nie przyatakował ale rzeczywiście lepiej zerwać zaręczyny niż pchać się w bagno Angel -powodzenia Wam :)

roznie bywa --> nie boje sie , bo to byly tylko zarty ;) On juz raz byl zareczony (ponad 5-letni zwiazek , on zreszta ma juz swoje lata ) , nie wyszlo im jednak ...ja tez mialam swoje przejscia ,wiec wiem , ze \"roznie to bywa\" w zyciu ;) Ale mam nadzieje ze nam sie uda... poki co cieszymy sie tym co mamy :) Dzieki za zyczenie powodzenia :)

Gość róznie bywa
widzę, że rocznikowo jesteśmy równolatkami - to może mój "książe" się jeszcze znajdzie... :)

wiesz co , na pewno sie znajdzie :) ja mimo tego ze mam tyle lat co mam, to zdazylam juz byc mezatka :O . Wyszlam za maz , jak mialam 21 lat , po 2 latach wszystko poszlo z hukiem sie jebac za przeproszeniem :O . Dzieci na szczescie nie mielismy ,wiec nie bylo problemow przy rozstaniu ...Teraz uniewazniam slub koscielny ... Dluuuuuuuuuuuugo jednak po tym bylam sama - musialam po prostu dojsc do siebie .Zreszta nie mialam ochoty z nikim sie wiazac ... Jakies przelotne znajomosci byly ...ale nic tak na powaznie ... W zeszlym roku - na miesiac przed 26 urodzinami (ktore mam w listopadzie) poznalam R. :) . I to byl strzal w 10 :D , chociaz na pierwsza randke szlam z przeswiadczeniem ze drugiej juz nie bedzie :P . I chyba naprawde musi mnie kochac, bo mam strasznie trudny charakter, a on mimo tego jeszcze ze mna wytrzymuje ;) . Roznie bywa --> trzymam kciuki za Ciebie i za Twoje szczescie :)