Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotaPoznan

wynik testu pozytywny,moge jednak nie byc w ciazy?

Polecane posty

Gość DorotaPoznan

czy ktorejs z was sie tak zdazylo?mam wynik testu pozytywny ale ponoc moze ot byc tez oznaka zachwianej gospodarki hormonalnej,torbiela alob raka..dzis ide do lakarza ale nie moge wytrzymac w tej niepewnosci dlateog pytam was i licze na wsparcie okres spoznia mi sie dwa dni,dwa tygodnie przed nim mialam plamienia i boli mnie podbrzusze od pewnego czasu.prosze o pomoc

nie wiem po co sa wkrecasz jakies choroby, dwie kreski na tescie w 99%oznaczaja ciaze, nawet jak dzis pojdziesz do lekarza to na usg i tak jeszcze nie bedzie widac, pecherzyk gdzies w 6tc, a zarodek okolo 8 tc, mam ndzieje,ze sie cieszysz

Gość ALALALLAAA
Jak dla mnie to na 100% jesteś w ciąży. Jeżeli chcesz się upewnić Ty tak na 100% to zrób sobie test z krwi - BetaHCG - on rozwieje wszelkie wątpliwości. Na usg na pewno nie będzie jeszcze nic widać - to znaczy będzie widać pęcherzyk, ale nie wiadomo, czy pusty czy pełny. Ale do lekarza tak czy inaczej musisz iść, bo ból brzucha jest niepokojącym objawem. Dostaniesz na pewno leki na podtrzymanie. Pozdrawiam.

Gość Nie łudz się
Test może mylnie pokazać że nie jesteś w ciąży bo np zrobiłaś go za wcześnie Ale jak już pokarze dwie kreski to nie ma odwrotu mimo wszystko powinnaś się cieszyć wiele by chciało te dwie kreski zobaczyć a tu nic. Jak chcesz potwierdzenia to zrób badanie z krwi na Betahcg ale wg mnie to strata pieniędzy i czasu testy mylą się tylko wtedy gdy są zrobione za wcześnie WIĘC Gratulacje Ciesz się będziesz miała swoje osobiste szczęście

Gość DorotaPoznan
dziekuje wam za opinie,zalozylam ten temat na dwoch forach i wszystkie odpowiedzi sa takie same:) jestem w lekkim szoku i wiem,ze usg pewnie tego nie pokaze ale chyba gin zobaczy powiekszona macice, a ot badanie krwi robi sie na czczo?

Gość Współczuję
Bez różnicy jaka pora dnia czy na czczo bo czy jesteś naczczo czy nie to hormon ciąży i tak będzie.

Gość takie krwawienie
to nic strasznego-to był krwawienie implantacyjne i skoro test potwierdził to 100% ciąża.