Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem..........

jak wybrnąć z twarzą i nie stracić przyjaciółki?

Polecane posty

Gość ciekawa jestem..........

Od paru ładnych lat przyjaźnię się z pewną dziewczyną. W czerwcu wychodziła za mąż za mojego dobrego kolegę. Byłam za granicą i nie mogłam przyjechać na ślub (uprzedziłam ją o tym). Tam miałam młyn, zawirowania z facetem i w końcu nie wysłałałam nawet kartki. Potem wróciłam do Pl, znowu mnóstwo zajęć i jakoś tak minęło 3 miesiące, a ja dalej nie złożyłam jej życzeń. Jednak chciałabym to jakoś naprawić. Tylko że mi strasznie głupio teraz. Jutro znowu wyjeżdżam i nie mam już czasu iść do nich....będę za dwa tygodnie. Co zrobić? Napisać list z przeprosinami i umówić się na wizytę? Czy w ogóle zapomnieć o tej przyjaźni?

Gość szambonurek
zapomnic najlepiej, bo nie wiesz przeciez co ona pomysli jak tak nagle sie odezwiesz

Skontaktuj sie z nią.. ale mysle ze najlepiej jak juz będziesz w PL mysle ze napewno sie ucieszy jezeli sie pojawisz z zyczeniami, ew. jakims upominkie, i zrozumie jak jej wszystko opowiez/ wytłumaczysz... najpierw jednak koniecznie zapytaj o film z wesela :D:D:D - moze nawet ogladajac będziecie mogły pogadać ;))