Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynki co to jest

Silny ból w pupie...podczas okresu tylko!!!

Polecane posty

Zazwyczaj pierwszego lub drugiego dnia miesiączki mam dziwny, przeszywający ból w odbycie. Pojawia sie nagle i trwa kilka sekund, najczęściej podczas wstawania lub siadania, oraz podczas wizyty w toalecie. Takie jakby przeszycia bolowe które szybko mijają. Nie pamiętam od jak dawna mi to towarzyszy, na pewno juz dosc dlugo, wczesniej jednak nie zwracalam na to uwagi, mimo iz bol jest nieprzyjemny, naprawde przeszywajacy jednak laczy sie nierozerwalnie z miesiaczka wiec nie bralam tego za niepokojacy objaw. Nie zdarza sie tak przy kazdej miesiaczce, raz jest mniej a raz bardziej dokuczliwe. Czy powinnam sie zaniepokoic, czy to moze sugerowac jakas chorobe? Bardzo proszę o radę, przebywam za granicą a do ginekologa bedę mogła pjójść dopiero w przyszlym miesiacu.

Gość ecipeci-k
po cholere zakladasz ten temat jak juz istnieje -wczoraj caly dzien go walkowalas na Zdrowie i uroda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ecipecik ale chyba bardziej sie nadaje na to forum, poza tym dlaczego nie moge zalozyc tematu skoro cis mnie niepokoi a naprawde nie mam teraz mozliwosci isc do gin. musze czekac miesiac!

Gość Nie wiem co Ci jest
Może to hemoroidy

czyli to nie jest powszechne? myslalam ze moze inne kobiety tez tak maja czasem

Gość ecipeci-k
no i zacznie sie wyliczanka :P moze hipochondia? kto da wiecej? :P

po prostu zastanawiam sie czy to normalne i inne kobiety tez tak maja?

Gość odpowiedzialna_małolatka
zero współczucia;/ dziewczyna potrzebuje rady, a wy się z tego nabijacie, nie chcecie to nie odpowiadajcie i tyle, a może akurat znajdzie się ktoś kto ma coś takiego. co do tematu, ja myśle że to nie jest powszechne i powinnaś tak czy siak odwiedzić lekarza, może poczytaj troche w necie skąd ewentualnie by to mogło być

Gość Przeżyłam to parę razy
Autorko masz tak silne skurcze że kończą się aż tam ...Moje dochodziły aż do kości krzyżowej ;) To nie jest nic nie normalnego.