Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vlad IV

Dziewczyny nie mają jaj - i to jest prawda

Polecane posty

Gość Vlad IV

Chodzi o to że dziewczyny nie są w ogóle dowcipne. Kojarzycie jakąś kobiete która występuje w kabaretach (no oprócz tej z KMN), która jest satyrykiem albo kojarzona jest tylko i wyłącznie z komedii ? Po prostu kobiety nie mają poczucia humoru. Dlaczego tak dużo facetów przychodzi na forum kobiece i robi sobie jaja z kobiet ? Założe się że jakby było forum typowo męskie np. Beereteria to nie przychodziłyby kobiety i robiły jaja. Bo nie mają żadnych pomysłów żeby być dowcipne. Podajcie mi choć jeden przykład że kobiety mają poczucie humoru.

po takich meskich postach jak ten ciezko o humor i dowcip ..moze idz na to swoje typowo meskie forum co?

Gość ta najgorsza..
ja mam fantastyczne poczucie humoru i bardzo cięty jezyk. jak jeszcze chodziłam do szkoly to ludzie (dosłownie!) spadali z krzeseł ze smiechu w reakcji na moje teksty:P wiec nie generalizuj;) potrafię w krótkim czasie doprowadzic towarzystwo do nbólu brzucha od ciaglego smiania się.

Gość ta najgorsza..
aha i potrafie z kamienną twarzą zrobic komus kawał, tak kogos wkręcic ze hej;) jestem z tego niestety znana wsród moich znajomych :P

Gość jestem kobietom i potwierdzam
niestety :( nie potrafimy być dowcipne dlatego szukamy chłopaków z poczuciem humoru :(

Gość ta najgorsza..
haha kiedys wmowiłam koledze-klasowemu kujonkowi ze nauczycielka od fizyki ma urodziny. poleciał po kwiaty. lekcja się zaczęła a jego nie ma..za chwilę wpada zdyszany, biegnie do biurka i zyczy jej wszystkiego najlepszego.. zebyscie widzieli jej minę :D a to taka zołza straszna była;) ale wyszło nam na dobre bo nie pytała nas;)

Gość focio zbocio
gdyby baba miała jaja to by była facetem :P

Gość Vlad IV
Wydaje mi się dziewczyny że faceci nie śmieją się z waszych żartów tylko z was a wy myślicice że jesteście tacy wspaniałodowcipni. ZNam takie przypadki.

twoj mikro swiat to nie caly swiat to ze masz nudne kolezanki nie znaczy ze wszystkie kobiety nie maja poczucia humoru

Gość ta najgorsza..
ale trochę racji masz, mało jest dziewczyn która mają prawdziwe poczucie humoru, takie wiesz jakie no. ale mam kilka takich kolezanek i bardzo je sobie cenię. nie chodzi o typowe babskie śmichy chychy ale o Prawdziwe Poczucie Humoru- to skarb;)

Gość Vlad IV
No to podaj mi przykład jednej znanej kobiety która coś osiągnęła z tego że jest dowcipna ? Ja znam tylko facetów.

wybacz nie chce mi sie ten post jest nudny ciekawe dlaczego ?

Gość ta najgorsza..
a ja tam nie wiem, nie interesuję się tym. ja jestem dowcipna ale nie bedę ci tu udowadniac bo pewne sytuacje są nie do odtworzenia. czytałes kiedys ksiazkę J. Chmielewskiej? w wolnym czasie polecam przeczytac przede wszystkim "Lesio" kobieta pokazała tak genialne, "męskie " poczucie humoru, ze naprawdę warto. powaznie mówie, przeczytaj ksiązkę, nie jest gruba;)

Gość ta najgorsza..
vlad, a jak chcesz podyskutowac to dawaj do mnie na gg;P

uhaha :) Bzdura :P Tylko kobiety czasem trochę wstydzą się wygłupiać ...tyle.

Dlaczego tak dużo facetów przychodzi na forum kobiece i robi sobie jaja z kobiet ? _________________________________ a dlaczego tak niewielu jest inteligentnych i łudzi się, że dziewczyny tego nie widzą ? Ile osób zakłada tu poważne tematy i dyskutuje o realnych problemach ? Fora takie jak to służą tylko rozrywce.

No nie tylko rozrywce :P ja nie raz sobie poważnie podyskutuje a czasem luz :P

Jedna jedyna kobieta w historii miała poczucie humoru. Nazywała się Katarzyna II, caryca rosyjska. Na pytanie kochanka dlaczego spółkuje z koniem, odparła "a szto, wolałbyś sztoby j.e.b.a.ł tiebia?" :classic_cool::D

:P :) bo wy faceci to byście chcieli żeby kobieta miała męskie świńskie poczucie humoru :D ja mam poczucie humoru:P Uwielbiam śmiać się z ustusa frutusa -były mojej przyjaciółki był strasznie chudy długi miał wielkie uszy i łaty na włosach-:D zawsze się coś wymyśla :D a to że dodatkowa funkcja podczas współżycia "klepanie uchem" a to że ma funkcje nastawiania radaru :P oj moja przyjaciółka to miała śmiesznych byłych i gdy sobie o nich przypominamy zawsze jest kupa śmiechu :D

Gość Ju...
Ja mam poczucie humoru, ale dość specyficzne i uwielbiam żarty sytuacyjne. A co do kaberetów - no cóż, tylko facet nadaje się do tego, by zrobić z siebie błazna. Faktycznie wysilać się to on nie musi.:P