Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona zielona .

moje włosy foto- jak zadbac...

Polecane posty

Gość zielona zielona .

sa po balejazu blond rozjasniaczem(w grudniu), wczesniej na calej dlugosci byly fabowane na ciemny brąz nie chce ich obcinac, i tak sa już pocieniowane, nigdy ni emogę ich zapuscic nawet do łopatek, bo u frzyjera zawsze mi obetna do ramion. wiem ze wygadaja tragicznie, z natury sa cienkie z tendencja do falowania. Proszę kobitki, pomozcie mi je odratowac... nie chce ich znow farbowac na braz(mam z natury)bo blado wygladam jak trup. zakupilam wax do blond na fotce jestem jeden dzien po nalozeniu waxu i zadnej innej odzywki) jaki kolor polozyc na calosci? http://www.voila.pl/054/y966d/?1

Gość zielona zielona .
podnosze

Gość poloz
jakis bardzo jasny braz.. orzechowy albo koniak.. beda fajne wtedy

Gość BAJHSDK
ale zniszczone masz chyba?

Gość zielona zielona .
tez myslalam nad orzechowym kolorem hmm... mozesz przy okazji jak zbajdziesz chwilkę jakies link wkleic

Gość zielona zielona .
tak jak widac po rozjasnianiu u frzyjera, taka niebieska mieszanka

ja bym Ci radzila nalozyc taki kolor zblizony do Twojego naturalnego zeby sobie odrastaly a Ty zebys nie musiala robic odrostow i zeby sobie wlosi odpoczely ja mam dluzsze od Twoich i rozjasniam ca alej dlugosci(u fryzjera) ale dbam o nie w ten sposob. nakladam zawsze odzyke przed myciem na jakies 2 godzinki zalezy ile mam czasu co jakis czas dwa razy w tyg. majonez na wloski lum zoltko elj rycynowy i nafta.plucze wloski w wodzie z dodatkiem cytryny i octu

Gość BAJHSDK
uzywaj jedwabiu bisilk to ci wlosy odzyja

Gość lyra02
no ten biosilk jest fajny chociaz drogi-80zl za butelke.

Gość zielona zielona .
ja mialam we wrzesniu własnie farbowane z (balejazu )na braz troszkę ciemniejszy od naturalnego) mam bardzo jasną karnację, zielone jasne oczy i wygladalam poprostu jakbym wiecznie miala anemie. zle sie czuje w ciemnym kolorze i staro pomimo 26 lat(w blondzie daja mi 21;-) mam ta jedwab w plynie, nakladam na koncówki.

Gość zielona zielona .
kasienka, kate a fryzjer jaka ci mieszankę naklada? widzialam ze moja rozrabiala taki proszek i w miseczce byly niebieski jasny kolor. kiedys farbowalam farbą wella i nie byly tak zniszczone jak po balejazu u frzyjera. mysle ze moz zakupie na allegro farbę fryzjerską loreala.lub w sklepiku frzyjerskim.

Gość może i w blondzie lepiej
ale wg mnie tego typu pasemka dają wrażenie zniszczonych włosów. Nie tylko u Ciebie, ogólnie takie mi się wydają. Raczej zafarbuj całość na jakiś niezbyt ciemny, brązowawy kolor i nie cieniuj już - są chyba cienkie a przez cieniowanie wydaje się, że jest ich mniej.

ja chdzilam do wielu fryzjerow az wreszcie znalazlam w moim malutkim miasteczku cudowna fryzjerke.wogle mi nie niszczy wloskow a farbuje na czepek(zdziwilam sie bo mam bardzo dlugie ale powiedziala mi ze przez czepek farbuje tylko te ktore chce i nie niszczy pozostalych) umawia sie ze mna i poswieca tylko czas moim wloskom jestem super zadowolona.ona ma pomieszane kosmetyki ale uzywa chyba proszku wella jakiej wody utlenionej to nie wiem ale miesza w miseczce i jest to niebieskie i dodaje cos napewno Subrimy bo pracuje na tych kosmetykach i na selectivie.

aa jeszcze cos;)na allegro sa farby alcantra-podobniez nie niszcza wlosko no i oczywiscie ciemniejsze farby mniej niszcza wloski-to raczej norma;)

Gość zielona zielona .
Kasienka kate dzięki fajnie ze masz taka fryzjerkę;-) u mnie w szafce stoi farba do pasemek blond palett z czepkiem i calym instruktażem. wlasnie w grudniu mialam, to robic raczej mąż, ale poszlam do fryzjera i efekt jest taki jaki jest.

uuu nie radze uzywac tych farb do pasemek moja kolezanka kupila takie w jakiejs drogerii wlasnie do pasemek i musiala sciac wlosy bo miala cale popalone-tragedia a uzywala tego tak jak bylo napisane w instrukcji chyba nawet trzymala troszke krocej pasemka.

w sumieladnu taki ciemny blon...jak nie chcesz takiego jak masz naturalne to jest to dobre wyjscie-jakis bardzo ciemny blondzik;)

Gość zielona zielona .
ta farbe do pasemek wynalzalam na jednym z forum wiele osob ja zachwalalo.

Gość ktos11
a wybierz sie moze raz w miesiacu na nawilzanie włosów do fryzjera.Pomaga na przesuszone wlosy od rozjaśniacza.

a moze sprobowalabys henna do wlosow??teraz tak mi pszyszlo do glowy to przyciemnia wloski i nie niszczy tylko odzywia;)

Gość zielona zielona .
henna raczej odpada, boje sie rezultatow, pamietam jak moja kolezanka to stosowala, zawsze inny kolor jej wyszedl

Gość zielona zielona .
tez wydaje mi sie ze moglaby byc ok

Gość olalalla
maska dove- polecam

Gość mannnngoooooooo
jedwab?

Gość llllllllllaaaaaaaaaaaaaaa
odzywki odzywki odzywki

Gość zielona zielona
podnosze