Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość evlenka

zawsze bez zabezpieczenia a nie moge zajsc w ciaze!/

Polecane posty

Gość evlenka

Gość agnieszka011387
Nie piszesz jak długo strasz się o dziecko czy wcześniej brałaś tabl i ile masz lat itd, dlatego ciężko określić w czym tkwi problem.

Gość ketonal forte
może ty albo twój mąż jesteście bezpłodni...a czy prędzej brałaś tabletki anty to nie ma znaczenia...zdrowa kobieta po odstawieniu tabsów może zaraz zajść w ciążę...no ale skoro jest jakiś problem to oczywiście lepiej zwalić winę na tabsy :O

Gość agnieszka011387
Nie zwalam winy na tabl ale uwazam ze kolezanka za malo powiedziala zeby chociaz okreslic przyblizajac w czym moze trwac problem.

evlenka --- w brew pozorom wcale tak latwo nie zachodzi sie w ciaze ! zagladnij na forum "pomocy - chce miec dziecko" lub "pragne dzidziusia..." i zobaczysz ile dziewczyn sie stara od dlugiego czasu i nic... pozdrawiam

J a też dośc długo starałam się o dziecko. Tabletki odstawiłam dawno a ciąży jak nie było tak nie było. mój ginekolog mnie uspokajał, kazał robić wykres temp. Wykresy były ok. A miesiączki ciągle burzyły moje nadzieje. W końcu zmieniłam lekarza, poradziłam się u specjalisty od niepłodności, zrobiliśmy z mężem badania. Już miałam głowę nabitą strasznymi czarnymi myślami, a okazało się że drobiazg przeszkadzał mi w zajściu w ciążę; mam nadżerkę, a w takich przypadkach zdarza się zbyt gęsty śluż, który nie pozwala nawet najzdrowszym i najbystrzejszym plemnikom dotrzeć do mojej zdrowej i gotowej od dawna komóreczki ;(. Lekarz zrobił nam test tzw.postkoidalny, który to potwiedził. Przypisał odpowiednie globulki dopochwowe, które ten niedobry śluz zlikwidowały czy przerzedziły i zaraz zaszłam w ciążę!!! Hurrra! Moja córeaczka ma już rok. A ja to piszę, żebyście wiedziały jak czasem niewiele trzeba żeby zlikwidować problem. Tylko trzeba trafić na dobrego lekarza! Powodzenia! Może i Wy macie tylko taki problem-sprawdzcie!

Gość a teraz ja ale pa ruski
urzj butelki od szampana