Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość constancjaaa

dziś widziałam śliczną dziewczynę a autobusie...

Polecane posty

Gość constancjaaa

usiadła obok mnie, wyróżniała się urodą jak diabli pośród wszystkich pospolitych dziewczyn, miała nietuzinkową urodę, zmysłowe usta jak u jessiki alby, tylko twarz lekko pociągła, oczy brązowe..brunetka, włosy gładkie proste, wyglądała trochę szlachetniej niż jessiaca alba..do tego wysoka prawie 180 i szczupła.. ona chyba mieszka niemal na moim osiedlu.. szkoda że tak zwyczajnie się ubrala, widziałam jak faceci na nią zerkali ukradkiem, ciekawe czy dziewczyna jest modelką bo z taką urodą przyjęliby ją z otwartymi ramionami do każdej agencji..widuję ją codziennie jak jadę do pracy.. ech życie:P czy ktos z was widział równie zjawiskową dziewczynę?

Ja widziałam. Nawet widzę codziennie. W lustrze. Takiego zjawiskowego paszczura jeszcze nikt nie widział... I przykro mi, że nikt nie powie o mnie \"zjawiskowa dziewczyna\", chyba że w kontekście paszczurstwa... To dopiero jest przykre... :-/

Gość constancjaaa
zgodzę się że jessica alba jest mdła , słodkawa i nijaka.. ale tamta dziewczyna to juz jej lepsza wersja, była ze swoim chłopakiem-mam wrażenie że jej facet jest zaborczy i nie pozwala rozwinąć jej skrzydeł..:O

Gość DO CIEBIE AUTORKO222
KURAIKO A CO TO BYLA ZA DZIEWCZYNA?

Gość Camorra
constancjaaa, a tak poza tym to w domu wszyscy zdrowi? :P Widzisz obcą dziewczynę w autobusie, chetnie byś ją przebrała w inne ciuchy, wnioskujesz, że jej facet, którego tez nie znasz, jest "zaborczy i nie daje jej rozwinąć skrzydeł"... Nie masz własnego życia? :D

Gość DO CIEBIE AUTORKO222
a jak wygladala ?miala jasne oczy czy ciemne ??do kogo byla podobna ze sławnych osob ,..bo tez kiedys taka widzialam i z takimi rekami.

Gość constancjaaa
camorra spoko jestem zdrowa psychicznie, w domu też ok:classic_cool: no naszła mnie po prostu taka refleksja i napisałam topik, gdybym ja tak wyglądała,wykorzystałabym życie na maxa.. szkoda że taka uroda się marnuje, moim zdaniem ładne dziewczyny powinny wykorzystać swój atut