Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gryzzela

jak poderwać chłopaka??

Polecane posty

Od jakiegoś roku kocham się w bracie mojej przyjaciółki. Teraz chodzi do innej sQll i raz już dał mi kosha ale ja dalej siem w nim kocham! Nie mam pojęcia co z tym fantem zrobić i proszę o jakieś podowiedzi :(. Tak b. go K!!!

Gość dobra radaaa
to wez go w g. a potem q.p4, jak mu sie spodoba to M! a potem to juz tylko k8xR dwa razy i U!

Gość mała.zagubiona
Ty nie kochasz go tak bardzo tylko się na niego uparłaś - przerabiałam to w okresie 12-16 r.ż. Jeśli chłopak dał Ci już raz to kosza, to prawdopodobnie wszystkie Twoje starania skończą się tak samo. Przykro mi, że nie piszę słów otuchy, ale moim zdaniem powinnaś się otrząsnąć, wytrzeć łzy i skoncentrować się na czymś (kimś) innym. Jeżeli Cię to pocieszy, to powiem Ci, że ja się w jednym chłopaku kochałam przez 6 lat. Dał mi kosza 3 razy. Wtedy to był dramat i ciągle popełniałam ten sam błąd próbując go zdobyć. Dziś śmieję się z tego :) powodzenia i szczęścia w miłości Mała :)

Gość sloneczko20
Trzeba umieć odróżnić miłość od zauroczenia:) Być może wydaje Ci się, że kochasz tego chłopca, bo jest dla Ciebie taki nieosiągalny. Choć może rzeczywiście jest on dla Ciebie kimś wyjątkowym. Niepokoi mnie jedynie to, że napisałaś, że dał Ci kosza. To chyba znak, że chłopak ten nie jest Tobą zainteresowany :/ Ja mogę Ci proadzić tyle: spróbuj być dla niego miła, pomocna, uśmiechaj się, powiedz coś miłego. To brat Twojej przyjaciółki, więc myślę, że okazje do kontaktu masz. A i przjaciółka może delikatnie podpytać, jako on ma stosunek do Ciebie :) PS: daruj sobie wszystkie "kobiece sztuczki", jeśli chłopak nie jest zainteresowany, pogorszysz sytuację :) Lepiej postaw na uśmiech i miłe gesty. Pozdrawiam i życzę powodzenia.