Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lady234

Problemy ze wzwodem...

Polecane posty

Mam 28 lat jestesmy z partnerem juz 5 lat. Jest nam ze soba bardzo dobrze w lozku, lubimy eksperymentowac. Ale od pewnego czasu zauwazylam ze moj partner ma klopoty z erekcja. Na razie udaje ze problemu nie ma, ale obawiam sie ze jest.... czy ktos ma podobny przypadek? nie wiem czym moze to byc spowodowane, przeciez wszystko bylo ok i teraz tak nagle....moze juz go nie pociagam...?

dokładnie po 5 latach rutyna się wdała, postaraj się trochę urozmaicić

Gość manygrammo
no ale powiedz coś więcej o waszym związku, o Twoim mężczyźnie...być może przeżywa teraz jakieś silne stresy związane np z pracą i odbija sie to na waszym życiu erotycznym, a może obawia się niechcianej ciąży?? A może jest w ogólnej kiepskiej kondycji jeśli chodzi o stan zdrowia organizmu...przyczyn może być wiele. Tymczasem może spróbujecie Permen??

Faktycznie moj partner ostatnio zmienil prace i byc moze stresuje go ta nowa sytuacja, denerwuje sie by zrobic jak najlepsez wrazenie, poniewaz jest to praca o ktorej juz dawno marzyl....choc nigdy mi nic nie mowil. Polecasz Permen, a mozesz napisac cos wiecej? masz jakies doswiadczenia z tymi tabletkami? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz. Pozdrawiam

Gość baltazar gąbka
Ja miałem doświadczenie z tym preparatem. Polecam jak najbardziej.

Gość różwa panteraX
Mój mąż jest ode mnie starszy od 15 lat i też zaczął miec problemy z erekcją. Wczoraj rozmawialismy o tych ziołowych suplementach diety, przegladalismy rózne stronki, fora i jednak najwięcej osób poleca permen.

Gość Biała łata
A czy twój partner pali papierosy??? Bo to też bardzo źle wpływa m.in. na erekcję.

Gość Biała łata
Dlatego tylko sami bezmózdzy śmieciarze palą!!!