Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusia...PP

jestem w ciązy...strszanie sie czuje .....

Polecane posty

Gość milusia...PP

czy któras tak miała?

Gość milusia...PP
3.... od poczatku czuje sie tragicznie , mam nadzieje ze to tylko poczatek....a Ty jak miałas?

Gość milusia...PP
jestem ok3 tydzien , a juz ból brzucha , piersi , sutki pieką, ból głowy, czeste oddawanie moczu....

Gość mów mi Bond
ale z jakiego powodu się strasznie czujesz? że jestes w ciąży i masz mało lat czy no nie wiem ..

Gość mów mi Bond
aha juz widzę odp sorki :P

Gość milusia...PP
hehe nie:) ze jestem w ciązy to jestem szczesliwa, napisałam wyzej , ze bardzo szybko zaczeły sie objawy....

Gość milusia...PP
a Ty jak miałas??

Gość milusia...PP
agawa1977 a u Ciebie test po jakim czasie wykrył ciaze?ile dni po stosunku??

Gość hmmm hmmm
znaczy się co - trzeba z tego powodu aż 2 topiki zakładać - wydaje mi się że to normalne objawy występujące u 95% kobiet, więc w czym problem - nie wiedziałaś o tym, jak wygląda początek ciąży?

Gość milusia...PP
mów mi Bond a Ty jak miałas?nie wiem czy ja mam od razu wszytskie objawy?u was jak to sie zaczynało?

Gość milusia...PP
hmmm hmmm 2 topiki mi sie zrobiły bo mi sie komp zawiesił , a ten załozyłam bo czytałam rozne wypowiedzi i byłam pewna ze nie ma w tak krótkim czasie tyle objawów !

ja wiedziałam od początku ,ze jestem w ciazy brak okresu tylko to potwierdzil no i wtedy zrobiłam test :)wynik pozytywny (druga kreseczka malutka i cieniutka:) )ale to było 9 lat temu i teraz mam wspanialego facecika w domu

Gość milusia...PP
hmmm hmmm hm wiedzialam , moja siosrtra jak była w ciązy nie miala objawów zadnych do 4 miesiąca, oprócz braku miesiączki dlatego pytam ! a cos ci nie pasuje?

Gość milusia...PP
agawa1977 to super:) mam nadzieje ze ja za 9 lat to samo napisze:):) a Ty objawów zadnych nie miałas na początku?ja w sumie jak sie dowiedziałam ze jestem w ciązy bylam w szoku, robilam 2 testy ktore wysły negatywnie 12 dni po stosunku i 17 dni po stosunku , jak zrobiłam 20 dni po stosunku wyszły 2 krechy:):)i jakby wszystko wtedy spadło dosłownie wszystko sie zaczeło:)

Gość hmmm hmmm
po prostu wiem, że u wielu kobiet te objawy o których piszesz pojawiają się często jeszcze przed terminem spodziewanej miesiączki... Nie złość się, bo to niewskazane!:) Ciesz się ciążą i dbaj o siebie 🌻

Gość milusia...PP
agawa1977 wszystkie objawy przyszły jeden po drugim, myslałam ze jak laski pisały ze zasyiały w krzesle ze troche sciema ale teraz juz wiem ze nie....ja dzisiaj tak zasnełam....gdzie nie usiąde zaraz mi głowa leci jestem ciagle zmeczona;)

Gość milusia...PP
hmmm hmmm ciesze sie bardzo:):)chyba pierwszy raz w zyciu ciesze sie ze jestem zmeczona i ze wszystko mnie boli:)

Gość milusia...PP
hmmm hmmm a u ciebie jak było? przede wszystkim załozyłam ten topik bo che podzielic sie wrazeniami ale jestem szczesliwa:):):):)

no ja akurat bardzo dobrze znosiłam ciąże wcale nie wymiotowałam owszem mailam różne nastroje ale moge powiedziec,iż był to bardzo dobry czas w moim zyciu(teraz tez jest spoko) sam porod trwal ok.2 godz,takze naprade ciaza dla mnie byla suuuper :)

Gość milusia...PP
to super:):) mam nadzieje ze ja nie bede wymiotowała to jest dla mnie cos najgorszego...nie wiem czemu....ale jak mi jest niedobrze to wtedy mam strach w oczach hehe:)

Gość hmmm hmmm
no właśnie tak jak piszę - wszystkie objawy pojawiły się jeszcze przed terminem @ i u większości moich znajomych było podobnie:) Zanim miała się pojawić @ już było wiadomo, że jest coś nie tak;) Ok - uciekam z powrotem na film 🖐️

Gość dorcia.....PP
ok papa:)

Gość dorcia.....PP
agawa1977 a jak jest z przytyciem w ciązy?strasznie sie tego boje:( ze nie bede mogla zrzucic pozniej dodatkowych kg:(