Jeju_xXx 0 Napisano Marzec 1, 2008 Mam problem. Nie napisze czy mały czy duży bo nie mam pojęcia :/ Dziś zauważyłam u siebie jakby brązową wydzielinę. Nigdy mi się to nie zdarzyło. Do gina zapisana jestem dopiero w poniedziałek. Przez weekend będę siedzieć w nerwach bo nie wiem co się dzieje. Dodam, że wczoraj bolało mnie podbrzusze. Czy któraś z was orientuje się co to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vivi7 0 Napisano Marzec 1, 2008 Spokojnie! Jeśli jesteś w połowie cyklu, to może być oznaka jajeczkowania-czasem tak się zdarza, że się wtedy plami. Może tak też być jeśli kochałaś się ostatnio i np. partner troszkę Cię obtarł w pewnym miejscu.... Do poniedziałku nie tak daleko, nie daj się zwariować. 3maj się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samanta18 Napisano Marzec 4, 2008 poczatek niepokoju a gdzie tam koniac etam to nic takiego dowiesz sie w poniedzialek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach