Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumy gucci

to oryginal czy podróbka

Polecane posty

Gość perfumy gucci

witajcie, dostałam w prezencie perfumy gucci, zadnej innej nazwy na opakowaniu nie ma,ladnie pachna, chce podobne komus sprezentowac,ale nie wiem czy to oryginal czy podrobka. Ponizej wklejamzdjecie flakonu. pozdrawiam http://img407.imageshack.us/img407/3940/img0274tg0.jpg

Gość dżdżownica Magda_
Zjedz kupę jeża! Kupa jeża zawsze świeża! Od razu lepiej Ci się zrobi, mój mąż pozbył się w ten sposób problemów z potencją, łysieniem oraz nadmierną potliwością. Powodzenia! Trzymam kciuki!

Gość dżdżownica Magda_
Zjedz kupę jeża! Kupa jeża zawsze świeża! Od razu lepiej Ci się zrobi, mój mąż pozbył się w ten sposób problemów z potencją, łysieniem oraz nadmierną potliwością. Powodzenia! Trzymam kciuki!

Gość perfumy gucci
oj, niech jej i mezowi na zdrowie po tym gownie jeza wyjdzie, ale temat o czyms innym :P

Gość dżdżownica Magda_
Lubię od czasu do czasu sie zrelaksować... Zjeść kupę jeża. W tym celu wybieram się do lasu. Takie wyprawy są niebezpieczne i ryzykowne dlatego zawsze mam przy sobie podręczny zestaw pięcioelementowy: latarkę, zapałki, folię, ciepły pled oraz finkę. Nie zajmuje on dużo miejsca i jest poręczny, a jakże potrzebny. Natomiast, wracając do pierwotnego wątku, jeże łapię na przynętę. Kładę jabłko na ściółce leśnej i siadam w kucki w krzakach. Gdy nie nadchodzi żaden jeż często, korzystając z pozycji mego ciała oraz pozycji strategicznej w krzakach, sama robię kupę. Ale jej nie jem. Swojej nie. No i gdy już przytupta odpowiednio duzy jeż i wgryza się w jabłko, to mi tylko w to graj. Jabłko jest duże, więc zazwyczaj po skończonym posiłku jeż jest: a) unieruchomiony b) ma pełny żoładek, napierający na jelita. No i taki jeż wtedy robi kupę. A ja wyskakuję z krzaków, cap!, chwytam ją i połykam!

Gość perfumy gucci
sweet dreams mam nadzieje, ze wiekszyodzwem bedzie... ale jestem ciekawa, bo nie wiem czy zamawiac te perfumy :o znasz moze jakas dobrze zaopatrzona zagraniczna strone z perfumami? moze tam sobie poszukam:)

Gość dżdżownica Magda_
www.skarbylasu.pl Zapachy do wyboru do koloru! Piżmak, bóbr, łoś... No ale chyba byś nie chciała żeby Twój Mąż łosiem pachniał. Ja polecam kupę jeża!

Gość perfumy gucci
up:)

Gość perfumy gucci
upup:)

Gość perfumy gucci
czy naprawde nikt nie wie?:)

na moje oko nie jest to podrobka, bo takich perfum nie ma, wiec podrobka czego? :D ktos sobie wymyslil zapach, nazwal go gucci. na tej butelce slowo gucci nie figuruje jako nazwa firmy, tylko nazwa zapachu. ot takie sobie bawidelko z bazaru ;) jak ci sie podoba to uzywaj, jak chcesz komus dac w prezencie, to zorientuj sie, czy ta osoba ma poczucie humoru najpierw ;)

Gość perfumy gucci
wielkie dzieki za pomoc:)