Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sssilly maggot

CO ZA TRAGEDIA!! NIESPRAWIEDLIWOŚĆ!!!

Polecane posty

WSZĘDZIE PADA GRAD, WIEJE I W OGÓLE JEST SUPER A U MNIE TYLKO TAKI NĘDZNY DESZCZYK KAPIE!!! 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 też chcę się bawić. :-(

Ale ty głupia jesteś :O ciesz się, że nie bedzie u Ciebie żadnych zniszczeń i ofiar, bo ten huragan co ma przyjść nie jest ciekawy :O

Gość winka się napij
i zamów sobie striptizera

Gość cczarny
cieszcie sie ze nie musicie z domu wychodzic, ja musze dzisiaj jechac pociagiem do innego miasta i sie cholernie boje, a potem bede przez cala noc sama w domu

Ja się właśnie waham, czy jechać pociągiem, czy zostać w domu. Z jednej strony trochę się boję, że jak zawieje i jakieś drzewko poleci na tory, to spędzę pół dnia w pociągu. Z drugiej strony nie mam ochoty być sama w mieszkaniu, szczególnie że drzwi balkonowe i okno otwierają się same, kiedy wieje. Poza tym mogą prąd wyłączyć i wtedy to już w ogóle będzie niemiło:(

mi też na początku nie dzialala. Cala Polska jest zaznaczona na czerwono CALA :) więc w calej Polsce obowiązuje 2 stopień zagrożenia :O

ooooo ja też kocham morze w taką pogodę!! głupia ta mapka. u mnie się nic nie dzieje. ta zielona kropka pewnie jest tak mała że jej nie widać i jest tylko nad moim domem. :o

Gość ALKAzosiaaa
pojebalo wam sie? szlam do sklepu patrze a tam wypadek na ulicy jakas babulka jechala na rowerze i wiatr zawial ja pod tira :( nie wiem czy przezyla nie chcialam podchodzic ale reanimowali ja :(