Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

prosze was doradzcie mi, bo w tym kraju idzie oszaleć.proszę

Polecane posty

Złozyłam dokumenty na studia do Opola do wyższej szkoły zarzadzania i administracji na specjalizacje pedagogika opiekuńcza z terapią pedagogiczną. Cieszyłam sie kiedy zostałam powiadomiona że sie dostałam, ale na zebraniu organizacyjnym dziekan oswiadczył że jest tylko jedna specjalizacja a mianowicie resocjalizacja. Wkurzyłam sie bo gdbym chciała robic studia II stopnia na resocjalizacji to skończyłabym to w moim miescie. Na szczęscie kasy nie wpłaciłam i ze studiów zrezygnowałam. Napiszcie mi czy moga byc problemy z odbiorem dokumentów?

hej. z wybraniem dokumentow nigdy nie ma problemów. chociaz przyznam ze panie w dziekanacie z reguly sa strasznie niemile:) szczesliwie ja juz to przszłam:):)))) pozdrawiam

w Opolu i to jest Wyzsza Szkoła Zarzadzania i Administracji. wiem że sa nie miłe ale mam to gdzieś

nie masz sie czego obawiac. idziesz do dziakana i przedstawiasz mu cala sytuacje, po czym wybierasz papiery w dziakanacie. bedzie ok, tutaj wyjscia nie ma. ze studiow zrezygnowac zawsze mozna. gorzej z dostaniem sie...