Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +gosiaczek+

samotność

Polecane posty

Gość +gosiaczek+

Od dzisiaj oficjalnie jestem sama :-/ nie jest mi z tym na dobrze ale cóż mój ex stwierdził że woli być sam PSIKUS mógł być z fajną laską ale OK niech zobaczy co to samotność i jeszcze będzie mu tego szkoda. Ale ja zamykam rozdział pana X. Poradzie mi co jest dobre na zabicie wspomnień. Bo to mnie trochę męczy.

Gość nie jestes sama
ja zerwalam dzis z chlopakiem po 4 latach to moj najgorszy dzien w zyciu, nie wiem czy dam rade ale mam dosc jego zachowania

Gość moj byly tez uznal ze woli
byc sam niz z kims. zalamal mnie tym zdaniem i jeszcze wieloma innymi. ale juz sie pozbieralam :) ciekawe czy jak na starosc zostanie sam to tez mu bedzie tak fajnie :p

Gość +gosiaczek+
mój związek też się przez to rozpadł; Niepewność faceta, zmienny humor skończyliśmy ze sobą a on mi nadal puszcza sygnałki i po co sam chcial wolności.

Gość +gosiaczek+
Niektórzy bardzo późno dojrzewają do związków. Ale ja już się pogodziłam z faktem że woli samotność ja jestem innego zdania i chcę się w końcu zakochać na całe życie

no ja tez chce w koncu zakochac sie na cale zycie. a nasi byli sa po prostu glupcami, ktorzy nie umieli nas docenic. moze kiedys docenia jak trafia na jakas wredna kobiete albo jak naprawde zostana sami, w koncu tego chcieli ;) takimi zalosnymi dupkami nie warto sobie glowy zawracac

Gość +gosiaczek+
Dziewczyny jeden plus: jesteśmy dojrzalsze o to doświadczenie miłosne i na pewno drugi raz nie wejdziemy w związki z niepewnymi osobami. Ja już na całe życie będę miała uraz do ludzi którzy nie wiedzą sami czego chcą

oj ja tez :) i to spory uraz.

a ile ten twoj mial lat? bo ten moj 28 (wtedy). smiechu warte, zeby facet w tym wieku byl jak dziecko i nie wiedzial czego chce od zycia.

Gość +gosiaczek+
mój też 28 na 29 rok PSIKUS I TYLE

to mialysmy pecha. trafilysmy na podobny typ faceta, do tego w tym samym wieku :D a ja glupia myslalam, ze facet w tym wieku bedzie powazny, jak to pozory mylą ;)

Gość +gosiaczek+
Dziewczyny najlepszym lekarstwem na zapomnienie jest nowa miłość!!! Tylko gdzie ją szukać?

Gość tomi szukacz
szukajcie troszkę starszych znających życie

Gość +gosiaczek+
heh ja też tak myślałam że facet w wieku 28 lat jest już dojrzały.

starszych? :o przeciez ja wlasnie mialam straszego faceta o 6 lat i co znal zycie? bez komentarza. a tacy po 30 i amotni to jeszcze gorsi :)

Gość +gosiaczek+
oj nie interesują mnie starsi faceci mam dopiero 24 lata

samotni* najlepiej w ogole dac sobie spokoj z facetami :)

Gość tomi szukacz
powinien być ale niestety rozczarowanie.przykre .ja też szukam ale pewnie jestem za stary

Gość tomi szukacz
nie wszyscy są tacy sami!

moj chlopak tez zerwal ze mna, bo uznal, ze chce byc sam. teraz minely ponad 2 tyg. i wiem, ze teskni za mna i jest nieszczesliwy, ale i tak to nic nie zmieni, bo utrzymuje, ze ze mna byloby mu jeszcze gorzej jakis tydzien przed tym moja przyjaciolke zostawil chlopak ze tego samego powodu... wiec nie jestes sama :)

Gość +gosiaczek+
Doszłam do wniosku że jeśli ktoś jest mi pisany to kiedyś stanie na mojej drodze, czas pokaże, może mój ex się w końcu ocknie i będzie się na tyle starał że mnie do siebie przekona. Wszystko ma swój cel i czas pokaże co ma być to nie zginie.

dobrze napisalas teraz, zgadzam sie w 100 procentach

a nowej milosci nie ma co szukac na sile. sama przyjdzie z czasem

Gość +gosiaczek+
Trzeba żyć dalej przynajmniej czuję się mocniejsza o to doświadczenie

Gość +gosiaczek+
Dokładnie ale to ciężkie być samej

Gość Monika -24-24
Mnie tez zostawil facet 29 letni po 3 latach zwiazku, uznał ze nie chce zakladac rodziny,ze boi sie odpowiedzialnosci, ze jemu jest dobrze jak jest sam bo nie musi sie starac i o nikim myslec..To byl niezly szok, ja myslalam ze wkrotce sie oswiadczy a ten mnie zostawil bo nie dojrzał do bycia w zwiazku..smieszne..minal juz rok od rozstania i z tego co wiem jest nadal sam ale widocznie tak mu dobrze. Ja natomiast jestem w nowym zwiazku z 25 latkiem który planuje mi sie oswiadczyc wiosna i bardzo juz pragnie rodziny. Takze widzicie wiek wcale nie swiadczy o dojrzalosci..

Gość +gosiaczek+
Monia no to świetnie. Jestem już tego samego zdania im starszy facet tym gorszy.

Gość Allliczek
A mój eks ma prawie 35 lat i też jeszcze nie "dorósł" do założenia rodziny (oświadczyny, ślub itp.) mimo, że byliśmy razem 8 lat i mamy dziecko !!!!!!!! Po prostu faceci im dłużej są kawalerami, tym bardziej sobie cenią to "wolne", kawalerskie życie i są zdziwieni, że kobieta chce coś zmieniać, skoro wg nich TAK JEST DOBRZE. To tzw. wieczni mali chłopcy, tylko trochę wyrośnięci :((

Gość +gosiaczek+
Heh chyba poszukam sobie młodszego od siebie :-)

Gość Allliczek
Młodszy zawsze ma 1 + więcej od starszego: a mianowicie więcej energii w łóżku :D