Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka...071

Rzadko odpisuje... zalezy mu czy nie zalezy?

Polecane posty

Gość madziulka...071

Pewnie znacie facetow i wiecie ze czasem trudno ich rozgryzc;) Powiedzcie mi prosze co oznacza fakt, ze chlopak podrywa dziewczyne przez smsy... ale gdy ona odpisze to on odpisuje po kilku godzinach albo juz w ogole nie odpisze. Odezwie sie dopiero na drugi dzien... O co chodzi???? :/

Gość obsession202
udaje, że nie jest łatwy :P

Gość ma Cię w d....

Gość madziulka...071
Juz z samego rana o 7 dostalam smsa z pobudka... mila pobudka, nawet buziaka dostalam w smsie. Potem napisal ze pomaga koledze, ale od 18 na mojego smsa nie odpowiedzial. No sama juz nie wiem co mam myslec ;/

Gość obsession202
a może po prostu nic nie kombinuje... tylko ...zapomina bo ma inne rzeczy na głowie? ? on nie myśli cały czas tylko o Tobie jak to zapewne Ty czyniesz ... :)

Gość madziulka...071
Chcialabym miec czasem charakter faceta.. bo za szybko sie zauraczam;/

Gość WERONIKAA
moim zdaniem ten koles ma kogos skoro wieczorami akurat nie odpisuje a rano ma zawsze na to czas..po prostu popoludnia spedza z dziewczyna skoro tak sie zachowuje....Ciebie kreci tylko przez smsy i to wtedy kiedy jemu sie podoba...

Gość mrowka_robotnicza
a co to wogole jest za znajomosc poprzez sms?

Gość niebieski dywanik
weronisia ale zes wymysliła....a do autorki: nic sie nie martw wg mnie to zagrywka i warto zachowac rozum. on cie sprawdza w ten sposob i najlepsze co zrobisz dla siebie to jak sie zajmiesz swoimi sprawami i czasami bedziesz tylko o nim myslec-uwierz mi ze on tez tego oczekuje! on bedzie dazył do tego zebys sie zastanawiała i bedzie probowal stac sie jedyna mysla w twojej głowie...ale tak naprawde nie chce tego bo chce w tobie widziec autonomiczna i samodzielan kobiete kotra potrafi zyc bez niego!moze byc tez tak ze rzeczywiscie za bardzo mu nie zalezy ale o tym sie przekonasz juz bardzo niedługo! cierpliwosci i powidzenia- nie atakauj go a intryguj!

Gość on jest zonaty

Gość ale pierdzielisz dywanik
sposób twojego myślenia jest przekombinowany czyli kobiecy faceci sie nie wdają w takie analizy i kombinacje temat jest prostyi kilka osób już to pisało jeśli facet ma czas na esy do południa a po południu nie to znaczy, że jest wtedy zajety, albo czymś albo kimś i proste jestem facetem to wiem hehe ;)

Gość no jasne że tak
tylko my kobiety wciąż coś analizujemy i nie raz szukamy dziury w całym;) ale czasem ja znajdujemy;)

Gość raczej mu nie zalezy
odpisuje jak mu sie akurat zachce. raz cie przyciga raz odpycha. to taki typ, sam nie wie czego chce. daj sobie spokoj