Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

02031980

Nigdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Gość chce przetrzepac sakiewke
myslisz, ze sa takie mamuski? :(

Gość wenicja
wszystkiego naj.... nie wyobrażam sobie życia bez sexu .... :-D

Gość chce przetrzepac sakiewke
podobno jestem madry, moglbym przetrzepywac sakiewke codziennie, wychodzili bysmy czesto np. do kina na rambo 4, ktory niedlugo bedzie, na zakupy, lubie psy chociaz mam alergie :(

no wyrywac laski na ulicy to juz prawdziwa sztuka. myslałem ze chodzisz na podryw do klubow itp itd

Gość tyż bezmymłona
my też sobie nie wyobrażamy życia bez seksu:P a to dlatego że go sobie kurwa nie musimy wyobraźać:classic_cool: wszystkiego naj z okazji urodzin

Gość tyż bezmymłona
ooo kutas w pudełku:classic_cool:..insult nasze pudełka są z tytanu:D

Gość wenicja
hmmm... interesuje cię stały związek, czy masz ochotę na przygodę? Bo jeśli ma to być przygodna partnerka w klubach i dyskotekach panien nie brakuje, tylko uważaj, żeby czegoś do domu nie przytargać :-D

Gość tyż bezmymłona
tak.można przytagrać bardzo wysoki rachunek za taksówkę:classic_cool:

Gość labas gienas szwejka drutas
nie podkreslaj wyksztalcenia bo nie czyni cie lepszym, pracuj nad smiałoscią

Dzieki za zyczenia. W ciagu ostatniego pol roku stalem sie bardziej smialy. Jest to zwiazane z tym, ze pracuje w klubie nocnym i mam kontakt z wieloma osobami. Jestem skazany na towarzystwo. Nawet kilka, a nawet wiecej dziewczyn podrywalo mnie. A ja jestem jakis "dziki". Unikam kontaktu z plcia piekna. Tak jakbym bal sie kobiet.

Gość papatki
a idu ja uwalic sie do wyra, papatki wszystkim

Gość spragniona hehe
a może boicie się odrzucenia?nie ma co być nieśmiałym życie ma się jedno,jak nie ta to następna itd. chyba nie ma nic gorszego niż nie wykorzystać szansy....

Gość smutnyyy
wiem że nie mam wiele lat bo mam 17 lat ale tak bardzo chciałbym miec dziewczyne że sobie nawet nie wyobrażacie co dziennie mi sie śni że mam dziewczyne i nie jest problem w moim wygladzie bo uważam sie raczej za ładnego ;p ale w tym że wstydze sie zagadac a pozatym nie spotykam czesto dziewczyn bo nie chodze na dyskoteki a w klasie mam 0 dziewczyn (no bo w technikum czasem trudno o dziewczyny) mam mase wolnego czasu codziennie po szkole nic nie robie i sie nudze tak bardzo chciałbym spędzic go z kimś... a co dopiero weekendy czy cos wtedy to sie dopiero nudze ehhh... "może" to sie kiedyś zmieni... mam nadzieje

uśmiałam się jak nigdy z niektórych postów:D Wszystkiego najlepszego:)🖐️ ja za to nigdy nie mialam chłopaka:P

Gość stryk
a ja mam lat 21 180zm wzrostu 83kg. i własnie wrociłem od swojej niuni ! :D Tez nigdy nie miałem dziewczyny.. ja miewam same boginie :)) i wszystkie je kocham (z wiekrzascia jednak tylko cieleśnie:P)

Gość stryk
moja niunia jest na tyle praktyczne, że wystarczy zwinąć ją w rulon i już możemy się kochać. Potem rozwijam niunie i kłade się pod nią spać. Tylko trzeba często prać bo plamy zasychają :/

Gość smutnyyy
a w lecie to juz masakra nie moge patrzec na jakies zakochane pary a tak bym chcial nawet pojsc z dziewczyna na rower czy rolki juz nie mowiac o czyms wiecej

Gość gdzieś widziałem
ludzie a le wy piszecie farmazony.@8 lat i facet nie miał dziewczyny.to znaczy ze jest cos z nim nie tak.Ja tez kiedys byłem nieśmiały ale zycie zweryfikowało to. i teraz choc nie jestem sliczny jak z reklamy i nie jestem wysokim i opalonym brunetem o niebieskich oczach ale kobieta jak sie napatoczy jakaś to zawsze udaje mi sie nawiazac nic porozumienia :)