Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirela58

mój facet ogląda filmy gejowskie...

Polecane posty

Gość mirela58

Mam mega problem. Niby wszystko jest ok, a kilka tygodni temu w historii stron internetowych znalazłam linki do filmów gejowskich. Oprócz nich były też ,,normalne", ale i tak mnie to zastnawoiło. Gadałam z nim, przeprosił mnie i powiedział, że wlazł tam z głupiej ciekawości. Niedawno jendka w telefonie też zauważyłam że w internecie miał linki do jednej z tych stron. Jestem załamana, bo naprawde go kocham, mieskzamy razem. Wiem że on tez mnie kocha, ale czy oby wszystko napewno jest z nim ok??chyba nie...

Gość peperoncini
To na pewno gej.

Gość wrzuć na luz kobieto
ja ogladam czasem takie perwerty i fetysze ze potem sama sie siebie brzydze a na codzien mam orientacje jak najbardziej normalną to czysta ciekawość

Gość Trawkin
współczuję takiego męża. To zaczadzony perwersją degenerat stracony już dla normalności.

Gość asdfjklk
my z mężem też oglądamy takie filmiki

Gość wyluzuj kobito
ja czasem ogladam filmy z lesbijkami a jestem hetero i nei wyobrazam sobie, ze mialabym kiedys uprawiac seks z kobieta to czysta ciekawosc.

Gość Tamaczka
ale towarzystwo ... dobrali się zboczeńcy i ich wielbiciele

Gość ciekawe czy już
proponował ci zakup protezy penisa?

Gość wlochata godzilla
mysle ze jest ukrytym pedaliszkiem i musisz nakleic sobie włosy na klate przed hopla do wyrka

Gość typówka
ale mi wielki roblem, po to są te filmy, żeby popatrzeć. Dorosły człowiek ma prawo wyboru według własnego sumienia nie oglądając się na debilnych katoli.

Gość nfjnsdkfmsk
no ja nie wiem - jakoś sobie nie wyobrażam żebym miala patrzeć na dwóch posuwajacych się facetów :D I to z ciekawości? buahahaha dobre, dobre, koleś Z CIEKAWOŚCI oglada filmy gejowskie :D można raz coś zobaczyć, stwierdzić, że cię to nie interesuje lub brzydzi i koniec z tematem, jak ogląda to znaczy, że go to kreci. nie wierzę w oglądanie z czystej CIEKAWOŚCI rzeczy, ktore komuś się nie podobają hehehe

Gość seksuologia
już w starożytnym Rzymie pederastia była w dobrym tonie, więc o co wam chodzi?! Orgie z udziałem starców i młodych chłopców były ważne dla elit. Zapraszano też na nie dziewice, by je rozdziewiczać (za zgodą rodziców). I co w tym strasznego, że dzisiaj jakieś filmiki są oglądane?

Gość raz mi się zdarzyło
obejrzeć taki film i dziękuje bogu że jestem brzydal i nie przypominam tych pięknych chłopców......moja szwagierka pięknie skomentowała. Zawsze z przyjemnością patrzyłam na takich pięknych odpicowanych męzczyzn, ale jak się okazało że co drugi to pedał, gusta mi się zmieniły

Gość nfjnsdkfmsk
o taaak, a w czasach jak ludzie mieszkali w jaskiniach liczyło się to, aby facet pozapładniał jak najwiekszą liczbę kobiet - i co, z tego powodu może mam zaakceptować zdradę? W koncu moj facet by tylko podtrzymywał gatunek ludzki.......