Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi smutno....

ja i on- dwa rozne swiaty...

Polecane posty

Gość tak mi smutno....

czy uwazacie ze pomimo zupelnie innych osobowosci dwoje ludzi ma szanse na staly zwiazek i milosc? :(

a jak różne? to czasem jest atutem związku. zalezy jacy jestescie opisz cos

Gość tak mi smutno...
jest nam razem dobrze, ciagnie nas do siebie, ja pociagam jego a on mnie, tylko problem sie zaczyna jak chcemy porozmawiac. Ja nie potrafie sie otworzyc bardzo, wiec milczymy. jest mi z tym zle bo chce mu powiedziec wszystko chce sie z nim wszystkim dzielic, ale teraz on uwaza ze to jest granica nie do pokonania. ze nie ma chemii miedzy nami i ze jak bedziemy razem to dla zasady...

Gość jkllpoop
ilie macie lat ze nie mozecie się dogadać

Gość moja kuzynka ma to samo
nie umieja ze soba rozmawiac.

doskonale Cie rozumiem,bo ja mam bardzo podobnie:(on jest otwart,ja zamknięta w sobie,on jest bardzo ekspresyjny,ja wszystko kontroluję,on jest porywczy,ja spokojna,to co w nas takie samo,to głównie to,że obydwoje chcemy dominować i postawić na swoim i zamiast współdziałac cały czas qrwa walczymy:(a poza tym kochamy się do szlaeństwa:(mam doła :(

Gość jkllpoop
czyli przez cały czas milczycie

Gość tak mi smutno....
no nie nie milczymy rozmawiamy tylko to tak jakby wszystko na sile...tak jakby przez rozne zainteresowania nie bylo innych tematow. mamy po 20 lat. mi bardzo zalezy, jemu, myslalam ze tez ale w takiej sytuacji nie wiem...wiec ze trudno tak cos powiedziec

Gość jkllpoop
ale gadać o wanych sprawach tez zy o duupie marynie

Gość tak mi smutno...
rozmawiamy o dupie marynie wlasnie. mi to przeszkadza, jemu tez. nie znamy sie dlugo, moze to dlatego, ale on uwaza ze jakby mialo nam wyjsc to po 5 minutach juz bysmy to wiedzieli. Ja wiedzialam od 1 ze to ten, wiec pewnie nic z tego nie bedzie skoro on tak do tego podchodzi. po prostu nie chce.

Gość hjjkklkk
walcz o to uczucie

Gość hjjkklkk
zebys nie załowało wiem co mowie

Gość tak mi smutno...
ale jak? jak mam spowodowac zeby zobaczyl we mnie to cos? mowi ze mu sie podobam i ze mu ze mna dobrze ale nie wie czy bedzie potrafil sie zaangazowac.. wiec na wtstepie chce to zakonczyc zeby nie robic mi przykrosci. napisalam mu dzis maila zebysmy zaczeli od poczatku, od poznania sie i rozmowy ale nie wiem:(

Gość fvhkjkjkjkljk
moze napisz list

Gość fvhkjkjkjkljk
popros zeby n to samo zrobił

Gość tak mi smuto...
:((

Gość marr
A może poczuł się zbyt pewnie i przez to wygasła w nim ta chemia? (przypuszczam, że była ona na początku, choć Ci się nie przyznał) Ukłucie niepewności jest kluczem do namiętności, zwłaszcza gdy związek nie zdążył się jeszcze scementować. Zignoruj go przez jakiś czas, niech się zastanawia skąd u Ciebie taka odmiana. Może dopiero gdy zobaczył, co stracił, pójdzie po rozum do głowy i zacznie znów walczyć.

Gość tak mi smutno....
jak wygasla? w jednym momencie sie calowalismy przytulalismy dotykalismy i bylo bardzo milo a za doslownie 5 minut on mowi ze to nie ma sensu i lepiej przerwac to teraz... :(