Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błekitna różaa

Żonaty????

Polecane posty

Gość błekitna różaa

Poznałam pewego faceta...starszego ode mnie o 11 lat...bardzo dobrze sie mi z nim rozmawia znamy się od miesiaca..ostatnio wylądowaliśmy w łóżku pieszcząc się i całując namiętnie...powiedział..kochajmy się...bardzo tego chciałam ale odmówiłam..nie dla mnie seks po miesiącu znajomości mimo,że bardzo go lubiłam i bardzo mi sie podobał..nie naciskał..rano nast dnia już wysłał mi eska...na dzień dobry..ze mu mnie brakuje itp..i ze jest w pracy..opowiadał mi gdzie pracuje...napisał,że jest sam i mysli kiedy sie zobaczymy itp..wiec postanowaiłam zrobić mu niespodziankę w pracy...przyszłam...i gdy robił mi kawe..zauwazyłam na jego prawym ręku obraczkę...złota..wyglądala jak ślubna... nie wiem co mam teraz myśleć? jest żonaty?

Gość daj se spokoj...
jest zonaty :o

Gość błekitna różaa
ale nic mi nie powiedział:( taki wydawał sie porzadny....ofpowiedzialny....stonowany...spokohjny zupelnie inny niż równieśnicy w moim wieku(mam 21 lat).. a z 2 str...jak żonaty to taki tekst..kochajmy się? przeciez zdradziłby swoja żone jakbym się zgodziła!!!! zastaawiam się...że przecież nie spodziewał się ,że zrobię mu niezapowiedziane wizytę w pracy... jestem pewna w 100%,że spotykając się ze mną tej obrączki nie miał.

Gość lamia555
zapytaj sie do wprost. jak Ci zacznie mówić, że owszem jest zonaty, ale nic go z żona nie łączy, albo są ze sobą tylko ze względu na dzieci to z miejsca odpuść sobie.

Gość tararabum
a zdrada to dopiero jak wsadzi? :D on juz ja zdradza. chcesz spotykac sie z czlowiekiem, ktory tak zachowuje sie wobec kobiety, ktorej przed bogiem przysiegal milosc i wiernosc? myslisz, ze dla ciebie bedzie inny?

Gość ano ano ano...
ja bym zapytała, a tak na przyszłośc , jako kobieta , która kiedys była z facetem 11 lat starszym i zonatym , i jeszcze byłam wtedy w Twoim wieku, powiem Ci. Wtedy myślałam , ze to WOW bo taki dojrzały, dzis myśle , że zabrał mi najlepsze lata zycia

Gość obuuuurzonaaa
Prosze jak święta. Do łóżka po miesiacu , nieee, alez skąd. A nie wiesz czy z żonatym facetem sie piesciłaś. Nie łaska bylo zapytac poznac? Ni znosze takich fałszywych świetych

jedna mała rada z obserwacji 32 letni , kontaktowi , zaradni, pracujacy, rozmowni , pociągający faceci ... RACZEJ NIGDY NIE SĄ JUŻ WOLNI no może jedynie rozwodnicy.

brawo dladziewczyn tu odpowidających....to są jedne z nielicznyh mądh wypowedzi jakie na tym forum spotkałam. Autorko watku nie zawacaj sobie głowy zonatym facetem...

Gość lamia555
a jak rozwodnicy to nie noszą obrączek. Tym bardziej jak na spotkaniach z Tobą jej nie miał, a tu nagle...

Gość ano ano ano...
czas powiedzieć to wprost:1. ów mężczyzna jest zonaty i to jest fakt! nikt nie nosi obrączki tak sobie,2. dla niego , skoro Ci o tym nie powiedział , jesteś przygodą( przykro mi) , jestes dla niego czyms innym niz zona, sprawdza sie facet jakie ma szanse u 20-parolatki. To takie samcze!

Błękitna Różo ja nigdy nie zdejmuje obrączki, był krótki czas, jak pracowałem na tokarnii i był prykas w pracy, daj sobie spokój z tym żałosnym facetem, żal mu pewnie pieniędzy na panienkę w burdelu i woli darmową, brzydki jestem ale co innego można myśleć o nim po tym co napisałaś

Gość mała.bardzo.zagubiona
Przecież on już zdradził! Ciekawe, czy powie żonie, że był gdzieś tam i zapomniał się z dziewczyną 11 lat młodszą. Ja też miałam epizod z żonatym gościem - wiedziałam, że jest żonaty - pocałował mnie raz i na tym sie skończyło. Nie chcę nawet myśleć, jak wyglądałoby moje życie, gdybym teraz pozwoliła mu na więcej. Zapomnij - jesteś warta kogoś lepszego!

Gość zadowolony karol
mała.bardzo.zagubiona moze dlatego, ze jesteś mała i zagubiona masz jak masz...... Pora na zmianę

Gość no dobre
,,z 2 str...jak żonaty to taki tekst..kochajmy się? przeciez zdradziłby swoja żone jakbym się zgodziła!!!!,, kochana seks to nie tylko wkladanie i wyjmowanie penisa, on juz zdradzil swoja żone pieszcząc sie z toba. To tak na przyszlosć , młoda jestes to miałas prawo nie wiedzieć.

Gość lamia555
tak jak ktoś wyżej pisał- faceci w pewnym wieku lubią poeksperymentować, czy maja jeszcze szanse u młodych, atrakcyjnych dziewczyn. Tym budują swoja męską próżność. Ty jego zapewne podbudowałas, ale uciekaj ile sił w nogach, chyba że chcesz dołączyć do grona tych nieszczęsliwych kochanek, które latami łudza się, że ich facet w końcu zostawi swoją żone.

Gość ano ano ano...
lamia - racja , racja , racja....!!!!!!!! uciekaj dziewczyno , bo za rok, dwa skończysz na topiku " Leję łzy, gdyż...."

Gość mała.troche.mniej.zagubiona
Karolu - a skąd wiesz jak mam? Bo jak wiesz - to chętnie się dowiem :P

Gość błekitna różaa
Porozmawiam z nim wprost jutro ammy sie spotkać...chciał waśc do mnie(wiadomo po cp..a nóż może sie zgodze?)...ale zaproponowałam neutralne miejsce jak restauracja....apytam wprost..m\powiem,że zauważyłam obrączkę.tak czy owak czy potwierdzi czy zaprzeczy nie bedę się z nim umawiała...brzydzę się,że całowała sie z nim..kiedy może pare h wczesniej robił minetkę zonie...

Gość błekitna różaa
przepraszam was za literówki poprawię się:*

Gość ano ano ano...
uwaga! 1. będzie ci próbował wmówić , że ci sie PRZEWIDZIAŁO, 2. że musi nosić takie cos , zeby w biznesie wyglądać poważniej, bo tego wymagaja interesy, 3 to nie obrączka tylko sygnecik, po ojcu, dziadku, c.h.u.j. wie kim, 4 . jednak ma żonę , ale są w słych stosunkach , obietnica rozwodu itp...., bo jest NIESZCZEŚLIWY!, 5.wersja hard. : po prostu ma kurzajki, reumatyzm, inna bliżej nieznaną chorobę ,której leczenie wymaga noszenia i pocierania złota, 6. no i zawsze jest wersja stała KOLEGA MU TAKI NUMER ZROBIŁ, że pewnie kazał mu na chwilę załozyć , ą ty akurat weszłaś , co za niefart w każdym razie napisz po spotkaniu , co o tym powiedział , osobiście obstawiam , że stwierdzi, że masz omamy wzrokowe!

Gość marcia87
ja obstawiam, że będzie wmawiał, że z żoną nic go nie łączy...Boshe jacy niektórzy faceci są popi......

Gość moja droga../.././.
mnie po 1,5 roku powiedział, że ma żonę... p.s. nie nosił obrączki...

Gość Ju...
Facet nie nosi obrączki na palcu dla zabawy. Ale czasami - właśnie dla zabawy - tę obrączkę zdejmuje. Ja mam to "szczęście", że mnie od razu przyznają się, że są żonaci, ile mają dzieci itp.:) Nawet fotki rodzinki pokazują.:D