Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna 24

Komu pasują czarne włosy ?

Polecane posty

Gość Czarna 24

Niedawno zafarbowałam sobie włosy na brąz, który w rzeczywistości wyszedł jako czerń i zastanawiam się czy nie wyglądam dziwnie w tym kolorze :o ... Mam niebieskie oczy, raczej ciemną oprawę oczu (ale nie czarną) i troszkę opaloną skórę (z natury jestem blada, ale od kilku miesięcy regularnie używam balsamu brązującego)... Za jakiś czas chcę się wybrać do fryzjera w celu rozjaśnienia trochę włosów poprzez pasemka, ale chciałabym z tym trochę poczekać...

Gość z opisu Ci pasują

Gość ptasiemleczko.
Do czarnych wlosow trzeba miec bardzo wyraziste rysy twarzy, miec typ urody a la Wloszka czy Hiszpanka.

Gość kokolala
oj kolerzanko nie wiem czy masz rację z tymi ryskami,ja mam ostre rysy i do 25 r. nosilam ciemne włoski ale dzisiaj jestem przed 40 i super mi w blond pasemkach---twarz delikatnieje i wyglądam na 29l.jestem wyjątkowo kobieca w tym kolorze---w moim wieku czarny odpada....właśnie dlatego że ciemny za mocno podkreśla ryski....

ciemne włosy (farbowane) z reguły postarzają, więc jeśli jesteś bardzo młoda, lepiej zostań przy brązie ;)

Dokładnie- czarny postarza, wiem po sobie jak zachciało mi się czarnych włosów :O Ale to było jak byłam młoda i głupia :P

Gość Myślę że wszystko zależy
od odcienia cery. To się po prostu musi komponowac, dlatego większość farbowanych na czarno babek wygląda sztucznie.

Gość blond-czarna
Moja koleżanka miała blond włosy i wyglądała na 17-18 lat a ma 13 ale jak se farbnęła na czarno to wygląda młodziutko . Ja mam też niebieskie oczy ale troche blada skóre i też chce przefarbowac sie na czarno i nie wiem czy mi pasuje ...

Gość Do Czarnej24
Z natury jestem ciemną szatynką, obecnie na pół już siwa. Dobra fryzjerka powiedziała mi kiedyś, że najlepiej włosy farbować na taki kolor, jaki kiedyś dała natura lub pół tonu jaśniej lub ciemniej. Może coś w tym jest. Niechcący pofarbowałam się na jasny czarny, chyba za długo trzymałam farbę (brąz) na włosach. Nie jest źle,jestem jasną brunetką, ale za żadne skarby nie mogę wrócić do jaśniejszego koloru. Wiem, że mogłabym poddać się dekoloryzacji u fryzjerki, ale to zabieg inwazyjny i drogi.

Gość Gossssssxd
Ja od kąd pamiętam mam blond pasemka. Bardzo chciała bym przefarbować się na czarno, ale boję się strasznego efektu ;( co robić?

Gość nattttttttssssssssssss
ja jestem z natury szatynką, pierwszy raz zafarbowalam się na blond, i tak chyba 3 razy u fryzjera byłam aby farbowac sie na blond i uzyskac coraz jasniejszy kolor. nie wygladalam zle ale troche sztucznie. przefarbowalam sie na ciemny braz (wyszedl czarny) i wygladam super. wszyscy mowia ze w czarnym mi extra. polecam czarne wloski bo dodaja schludnosci.

Gość gość
też mam czarne i nieb oczy byłam już blondynką i też mówili że ok ale ciemne mnie odmłodziły:) nie ma reguły chyba