Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marta27

100 pytań do

Polecane posty

a zero odpowiedzi Wciąż pada pytanie DLACZEGO??Każdy z nas pyta o swoja drogę zyciową O swoja przyszłość O swoje problemy A tak naprawdę nie znamy odpowiedzi Dlaczego??Ja mam jedno pytanie;DLACZEGO JESTEM SAMA???Czy mieliście chwile za łamania tak głębokie że serducho rozsypało sie na kawałki Bolało was całe ciało Bolała was dusza Ryczało sie do poduszki a to i tak nic nie pomagało Tak bardzo było źle że zabrakło tchu I zadawało sie pytanie po 1000 razy DLACZEGO tak jest??

Gość szczerze nigdy nie mialam
czasu nad tym sie zastanawiac. Zawsze bylam czyms zajeta. Fakt,ze nigdy nie byłam sama i nie bardzo sobie to wyobrazam. Przeciez jest tylu ludzi dookola!

Gość takie topiki sa juz nudne
ciesz sie zyciem, swoja mlodoscią, tym ze jestes zdrowa a nie zamartwaisz sie bo nie masz faceta :/ zycie nie konczy sie na facecie o bozeee :o

oczywiscie że się ciesze to teoria kochani zastanawiam sie dlaczego nie ma odpowiedzi na jakiekolwiek pytania poprpstu a ŻYCIE JEST PIEKNE mimo wszystko :):):):):):):):)

Gość litka
idź do psychoanalityka i nie bój się, ani nie twierdź, że przecież nic mi nie jest, oni są od tego aby pomóc Ci zajrzeć wgłąb siebie i pomóc Ci samej znaleźć odpowiedź

Gość lamia555
tez tak miałam... W pore sie z tym uporałam i jak tylko zaczęłam na to wzyztsko patrzec z dystansem poznałam faceta. Nadal jestesmy razem...pozdrawiam i trzymja sie cieplutko!!

Gość jesteś może z Poznania Marto27

nie jestem z poznania Kochani moi ja nie mam doła Ze mna jest wszsytko ok A kazdy z nas ma chwilke załamania Ale to szybciutko gdzies ucieka Jestem zadowolona życia naprawdę:):)A że jestem sama no cóz Mysle ze nikt w zyciu nie chce byc sam i cos w tym złego że boje sie że na starosc bede sama siedziała w fotelu bujanym??

Gość Ju...
Można pytać, dlaczego, ale i można zrozumieć, dlaczego. najczęściej po czasie. Cieszcie się życiem - Wy możecie.