Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackFlower27

Czy ktoś poznał swojego partnera na portalu randkowym?

Polecane posty

Gość BlackFlower27

Jest wiele tematów.które piętnują tego typu portale i taki sposób zawierania znajomości-często zresztą nie bez powodu. Ale może znajdzie się ktoś kto pochwali się miłością znalezioną w takim miejscu,wieloletnim chłopakiem,mężem,dziewczyną,żoną...czy jest sens szukać kogoś na resztę życia na tego typu serwisach?

Gość mrowka - robotnicza
nie ma zbyt duzego sensu bo dla duzej wiekszosci facetow na tch portalach liczy sie tylko szybki sex.

Gość Błękitne Niebo26
Mam złe skojarzenia:-(

Gość ja poznałam
ja swojego poznałam co prawda nie na portalu randkowym tylko na czacie i jesteśmy już razem pięć lat....

Gość Ja poznalam jak najbardziej
Fakt portale randkowe to droga przez mekę, . Ja byłam ponad rok i kiedy juz miałam zrezygnowac , zaczepilam jednego chłopaka. Odezwał sie i to był ten . Jesteśmy razem od kilku miesięcy. Wiec jest to mozliwe.

Gość asiaczek271wp.pl
heheh dla mnie to totalan glupota:)pisze sie jakim sie jest codem a w zeczywistosci jest zupelnie niaczej

ja poznalam :) Jestem z nim 5 miesiecy ... i jak narazie jest dobrze ❤️ , wiec mozna i tak kogos poznac .

osoby, ktore zawiodły sie na portalach randkowych wg mnie zaliczaja sie do kilku kategorii.. 1/ egzaltowane panienki, ktore liczą na to, że pierwszy poznany men to ten z którym będzie wnuki niańczyć i oczywiscie idzie predzej czy pozniej z gosciem do łóżka, rozstaja sie i trauma przez 20 lat :P 2/ tzw ostrożne... tzn takie, które kazdy nieumiejetnie postawiony przecinek w wypowiedzi, kazdą nielicencjonowaną mimike twarzy odbieraja jako objaw psychopaty, albo rasowego ruchacza... te zwykle spotykaja sie z 259 facetami, kazdego klasyfikuja do jednej z 2 ww. grup i konczą zniesmaczone portalami... 3/ przeciwienstwo poprzedniego typu - dzieci we mgle... spotykaja faceta po ktorego 5 sekundowej lustracji nawet Stevie Wonder od razu oceniłby jako świra albo zwykłego jebake, ale one oczywiscie niczego nie dostrzegaja i konczą z portalami randkowymi po kilku traumatycznych "związkach" Ja spotkałem sie z masą kobiet z neta... 90% z nich to normalne spoko babki - mogło miedzy nami nie grać, nie zaiskrzyć, ale były całkiem normalne... z kilkomqa spotykąłem sie dłuzej, z kilkunadtoma przelotne romanse... mam kilkanascie znajomych par, ktore poznały sie na necie... są szczesliwe i mają sie dobrze...

komiczne miałeś netowe romanse w trakcie małżenstwa, czy już po???

ps. a najlepsze w \"naszej\" historii jest to ,ze mieszkamy bliziutko siebie - dzieli nas moze z 1,5 km :D .

jasne, że miałem - zdradzałem z kim popadnie... w koncu trzeba korzystać z życia... zreszta każdy facet zdradza a zwłaszcza z kobietami piszącymi na necie (te piszące na forach sa najgorsze, bo same podrywaja żonatych :P ) wiec Twoje pytanie jest dziwne...:P a serio - kiedy ja byłem żonaty internet nie był tak popularny jak teraz a o portalach randkowych nie miałem pojęcia i nie wiem w ogole czy istniały

1. nie uważam, że każdy facet zdradza. Niektórzy nie :P 2. nie wszystkie kobiety z netu zarywają facetów. Zonatych zwłaszcza.

Gość a jeśli
ja. każda kobieta ma miliony twarzy. portal randkowy to jedna z nich. jesteśmy na randkowym bo się gubię. boję się randek. nogi mi sztywnieją.

świra można spotkać wszędzie, net do tego niepotrzebny. Moja kuzynka wyszła za faceta poznanego przez internet i są szczęśliwi ze sobą :) Ja parę razy spotkałam się z facetami poznanymi wirtualnie i w sumie to nie widzę różnicy, jeżeli chodzi o odsetek świrów, czyli : byli mili, z którymi po prostu nie zaiskrzyło, byli też tacy walnięci :D:D:D, był też ktoś, z kim zaiskrzyło, ale...no, coś tam nie bardzo wyszło, do tej pory pisujemy do siebie i widujemy się po przyjacielsku :) Podsumowując: kiedy poznawałam facetów w bardziej tradycyjny sposób, bywało tak samo.

Gość Śmietanka 18
Spośród moich znajomych 2 pary poznały się w ten sposób, to naprawdę bardzo udane związki. NIE SŁUCHAJ ZŁYCH DORADCÓW, ALE BĄDŹ OSTROŻNA!!!

i uwazaj na facetów, którzy nie zmieniaja prześcieradeł po poprzednich partnerkach :P

bbuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha NO,bierzemy bierzemy... No chyba,ze o czymś nie wiem:P

Gość toś mnie trochę pocieszył
kafeteryjny księciuniu

"No chyba,ze o czymś nie wiem" tego czegos moze jeszcze niebyć - do czerwca masa czasu :P

mozna wpasc pod tramwaj, jesli mieszka sie w mieście w którym jezdza tramwaje :P ale pod samochód juz prościej

Gość a jeśli
tramwaj rozgniatajątalia. śmig śmig kucam na zakręcie przed osobą na samym końcu.

Gość komiczne daj się
nacieszyć dziewczynie perspektywą małżeństwa - niektórych to jara :P jak widać :D Osobiście wolałabym wpaść pod samochód - po zderzeniu z tramwajem byłabym wysoce nieestetyczną martwą kobietą :)

Nefry : jak zwykle skojarzenia literackie mi podeszły :) Odbierz pocztę :)

Toż wiem.. i jeszcze wylany olej na turnikiecie:P Odebrałam, dzieki. Napisze z innej bo ztej za cholere nie moge nic wyslać:D