Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BlackFlower27

Czy ktoś poznał swojego partnera na portalu randkowym?

Polecane posty

No zabrał.. połozyłam na stoliku, więc jak sie zerwał, złapał za kwiaty z tekstem: jak nie to nie i poszedł:D Aha... jako ze zostałam sama przy stoliku to zapłacić za jego kawę tez musiałam:D:D:D Hardcore istne. Kyyrene nie przesadzaj z ta fotą:P

Same baby siedziały.. no i on zaczął machać tymi kwietkami do mnie... Komiczne, chyba nie podejrzewasz, że poszłabym sprawdzic... czystość prześcieradła???

Gość zagrypiona
no takiego, co sie obraził , bo nie chciałam, też miałam! Skąd oni sie biorą? mają przecież jakieś matki, nie? i one ich niczego nie uczą? Kiedys taki kolo chciał sie ze mna całowac na 1 spotkaniu, troche szok,bo ja juz jestem duża dziewczynka , więc ja mu mówię , zeby dał sobie luz, a on na to ze złością" a ja sie tak dokładnie dla ciebie goliłem" no Qva padłam z wrażenia, ale to nie był jeszcze koniec..niestety,mimo moich protestów facet jakis narwany, prawie sie na mnie kładzie , więc ja juz desperacko mówię " słuchaj koleś, To JA wybieram sobie facetów" a on na to:" taaak? a nie jestes zbyt atrakcyjna"

zagrypiona... ty cos w sobie musisz miec, ze takich dupków przyciągasz:D

Gość bez nicka 1983
Ja spotkałam swoją miłość na czacie, mija właśnie 10 m-c jak jesteśmy razem. Moja siostra poznała swojego męża również w ten sposób. Osobiście miałam 6 spotkań internetowych, w czasie jednego z nich koleś zapytał mnie się w pierwszym zdaniu (pomijając "cześć")- gdzie tu się mogę wyszczeć, bo strasznie lać mi się chcę?! Z ciekawości nie zrezygnowałam ze spotkania, bo byłam strasznie ciekawa co to za typ. Po "wyszczaniu się" zaproponował mi spacer, w temp. - 15 stopni. Nie weszliśmy do żadnego lokalu, bo on stwierdził, że jest tam za drogo, a poza tym, on nie ubrał sie ładnie! Po tym wszystkim zamęczał mnie smsami typu: "dlaczego już się do mnie nie odzywasz? zrobiłem coś nie tak?". Porażka...

\"Komiczne, chyba nie podejrzewasz, że poszłabym sprawdzic... czystość prześcieradła???\" chyba ze w celach zabawowych :D

Gość zagrypiona
no nie? spacerek przy -15 sie nie podoba? w d.u.p.i.e. sie poprzestawiało ! ubaw po pachy!. A wiecie, że ten, demon seksu, który sie tak rzucał, to nie to , żeby jakiś luj, TO JEST POWAŻNY ŚPIEWAK OPEROWY, z miedzynarodowym dorobkiem, NO patrzcie a taki CHam!

Te portale to chyba jednak głównie mają sens u ludzi od wczesnośredniego wieku. I trochę młodzych z dużych miast. (w małych jednak więcej ludzi się zna). Wiadomo że są tam różni. Ale u tych przytoczonych ma to największy sens.

Komiczne bo niektórzy nie daja zdjęć tylko opis a inni tylko zdjęcie bez opisu...:)

" Komiczne bo niektórzy nie daja zdjęć tylko opis a inni tylko zdjęcie bez opisu..." a ja dawalem tylko opis.... ale zdjecie przesylalem pozniej, jesli mnie laska zainteresowala

tez dawałam swego czasu tylko i wyłącznie opis i to krótki, bo głównie chodziło mi o poogladanie sobie..no ale przypetał sie taki jeden;)

Gość asiaczek271wp.pl
to do KOMICZNE nie oceniaj nie znajac przeciwnika.......:)ja nie potrzebuje szukac znajomosci na cztach czy innych portalach jestem szczesliwa zona i matka:>i dziekuje BOGU ze nie trafiłam na takiego pajaca jakim ty jestes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):)

asiaczek271wp.pl Ej, Ty to tak serio? Tzn uznajesz ludzi z ktorymi dyskutujesz na necie za przeciwników? :P moze troche dystansu byś nabrała :D Tak wiesz - troszke na luz wypada wrzucić, bo jak na osobe pozornie szczęśliwą, ktorej to postawe sobie tutaj przypisujesz, to strasznie spięta i nerwowa jestes? mąż juz sie nudzi? problemy w łóżku? wyładuj sie zatem w inny sposób - jakis fitness, albo może kręgle... polecam :P

A tu co tak ucichło? temat sie wyczerpał czy komiczne w końcu wział się za robotę?:)

Gość asiaczek271wp.pl
konieczny!!ja nie mam zadnych problemow tym bardziej rodzinnych:)jak widzisz sa jeszcze ludzie szczesliwi:>wkurzja mnie tacy jak ty w swoich pustych wypowiedziach!!!!własnie takie typki siedza na czatach czy innych portalach i psuja opinie!!:)

nieee... nie mowie o skonsumowaniu znajomosci... ale np o zlustrowaniu przescieradła i obśmianiu goscia... nasz forumowy idol musi gosciem z ogromnymi kompleksami... nie dosc, ze strasznie rzucał sie na forum, ze został skrzywdzony to jeszcze mnie na privie męczył - podszywajac sie pod rózne babki i próbujac wydębic jakies moje dane :) jego pech, ze styl ma bardzo rozpoznawalny :)

Gość asiaczek271wp.pl
no widzisz KONIECZNY sam przezyłeś swoje na cztach i innych portalach......

"wkurzja mnie tacy jak ty w swoich pustych wypowiedziach!!!!własnie takie typki siedza na czatach czy innych portalach i psuja opinie!!" ale Ty tu tez siedzisz :P moja Ty pełnosłowna dla mnie najgorsze są takie żonki, ktore siedzą na necie i głosują, wpisując swe mądrości a tak naprawde kombinują jak tu kogoś poznać :P na dodatek maja strasznie infantylne nicki :P

Gość honey_m
ja poznalam swojego faceta na portalu internetowaym...nie milam nawet zdjecia tak sie zarejestrowlama zeby poptzrec.....i teraz mija 4 rok jak jestesmy razem. dodam ze jestem atrakcyjna blondynka....zachecanie na zdjecie nie mialo sensu.

"no widzisz KONIECZNY sam przezyłeś swoje na cztach i innych portalach..." ale ja przynajmniej coś przeżyłem... poza pieluchami i praniem skarpet mężowi :P

Ja też poznałam swojego faceta na portalu randkowym . Dodam jeszcze , ze jestem średnio atrakcyjna i charakter tez mam wredny:p

"Komiczne wszystko przed tobą" ale asiaczkowi pozostało juz tylko to :P ps prac skarpet męzowi nie bede :P

prac skarpet męzowi nie bede a skad Ty to wiesz:P:P:P